UVemprénUniversitat de València Logo del portal

En el marc del Campus UVemprén – Santander Universitats previst en el conveni de col·laboració entre la Universitat de València i Banco Santander, el Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació convoca les ajudes UVemprén Aprèn, un programa internacional de mobilitat dissenyat per a promoure la innovació educativa i l'especialització en emprenedoria del personal docent de la Universitat de València.

En la seua IV edició, UVemprén Aprèn, dirigit al PDI de la Universitat de València, mobilitza ajudes de fins a 10.000€ per a realitzar una estada internacional que permeta la seua especialització en emprenedoria i desenvolupar un projecte pluriennal d'innovació educativa que permeta transmetre els coneixements adquirits en l'estada internacional per a capacitar a l'estudiantat de qualsevol àrea de coneixement de la Universitat de València en la generació i validació de projectes d'emprenedoria de l'estudiantat.

Per a participar en aquesta convocatòria les persones sol·licitants han de pertànyer al col·lectiu PDI doctor de la Universitat de València amb vinculació permanent i amb dedicació a temps complet i acreditar tenir coneixements d'anglès equivalents com a mínim al nivell B2. Així mateix, es valorarà l'experiència investigadora i docent en emprenedoria així com el projecte d'innovació presentat. Les persones beneficiàries rebran una dotació econòmica suficient per a sufragar les despeses de l'estada i les despeses generades en l'execució del projecte d'innovació.

Entitat col·laboradora: