UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València llança la convocatòria UVemprén aprèn" que es desenvolupa dins de l'estratègia d'Emprenedoria i Ús de la Institució. Aquesta convocatòria proporciona ajudes de mobilitat al personal docent i investigador de la Universitat de València dins del programa “Global Innovation Collider” del College of Engineering de la University of Califòrnia at Berkeley. Aquesta formació facilita l'aprenentatge immersiu orientat a la creació de noves iniciatives empresarials i s'imparteix en una institució capdavantera de Silicon Valley. Durant el programa els participants assistiran a sessions que combinen conferències i exercicis basats en jocs, reben mentorización d'experts i aprenen en un ambient col·laboratiu.

University Of Berkeley: Entrepreneaurship Bootcamp from Ched Nunez on Vimeo.

 

En la segona fase de l'ajuda les persones beneficiàries d'aquesta convocatòria han d'implementar programes d'innovació educativa en emprenedoria universitària que permeten produir retorns que acosten el coneixement adquirit en les estades, a l'estudiantat de la Universitat de València.

Podran beneficiar-se d'aquesta ajuda el professorat permanent a temps complet, que acredite tindre coneixements d'anglés equivalents com a mínim al nivell B2, igualment es valorarà l'experiència investigadora i docent en emprenedoria, així com el projecte d'innovació presentat. Les persones beneficiàries rebran una dotació econòmica suficient per a sufragar les despeses de l'estada i les despeses generades en l'execució del projecte d'innovació.

TERMINI DE PRESENTACIÓ:
El termini de presentació de sol·licituds, a través de la seu electrònica de la Universitat de València, s'iniciarà a partir de l'endemà a la publicació de la convocatòria en el Tauler d'Anuncis de la Universitat de València i finalitzarà 10 dies hàbils després.