UVSostenibilitat,UVSostenibilitatUniversitat de València,Universitat de València Logo del portal

  • Bicicletes

Xarxa Vives

La Universitat de València forma part de la Xarxa Vives d'Universitats  que es defineix en la seua pàgina web com a "una institució sense ànim de lucre que representa i coordina l’acció conjunta de 22 universitats en educació superior, cultura i llengua. Lidera serveis per a universitats amb l’objectiu de contribuir al procés de construcció i de desenvolupament econòmic i social d’aquesta regió universitària transfronterera de l’Europa Mediterrània.  

La Universtat de València va acollir el 14/11/2018 el I Taller Fòrum Vives d'Universitats Saludables de la Xarxa Vives, amb el objectiu de iniciar l'elaboració d'un model estratègic de referència d'universitats saludables i sostenibles.

 Aquest model va tindre com a document presursor la proposta de pla de Campus saludable i sostenible per a les universitats de la Xarxa Vives, elaborat en Juny de 2018. 

El model estratègic de referència d'universitats saludables i sostenibles es va finalitzar el 1 de Febrer de 2019.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies