MENU
.
.
.

Presentació de l'avanç de l'Informe Sostenibilitat a Espanya ODS 202:diagnòstic i recomanacions per a un futur més sostenible

El Observatorio de la Sostenibilidad és una associació ciutadana referent en temes relacionats amb la sostenibilitat en tots els seus aspectes. Realitza una valuosa labor investigadora i informativa sobre qüestions com el canvi climàtic, la biodiversitat, l’ocupació del sòl, la qualitat de l’aire, la contaminació, les desigualtats, la distribució de la riquesa, l’habitatge, l’economia circular i la justícia social. Des de 2005 elabora informes de sostenibilitat d’abast nacional per tal d’elaborar una radiografia real, veraç i independent de la situació de la sostenibilitat en l’Estat Espanyol. El seu director ens avançarà algunes de les conclusions de l’Informe Sostenibilitat en Espanya 2020.

Year/Edition 2020  / 37
Start date and time 22/07/2020 09:30
Closing date and time 22/07/2020 10:30
Duration 1 hora
Place

www.uv.es/ueg

Activity type Conferences
Modality Online open
Language Spanish
Coordinate/Present

Carme Melo. Directora del Centre Internacional de Gandia de la UV

Schedule

09.30-10.30h: Presentació de l'avanç de l'Informe Sostenibilitat a Espanya ODS 202:diagnòstic i recomanacions per a un futur més sostenible a càrrec de Fernando Prieto, Director del Observatorio de la Sostenibilidad.

Participants

Fernando Prieto. Director del Observatorio de la Sostenibilidad.

Additional Information