UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

Àrea d'ocupació

L'àrea d'ocupació té com a objectiu impulsar la inserció laboral del estudiantat i titulats i titulades de la Universitat de València a través de diferents eines:

 

Agència de Col·locació

 

En l'Agència de Col·locació es gestionen ofertes de treball de diferents perfils posant en contacte oferta i demanda d’ocupació.
D’una banda, els demandants d’ocupació poden incloure el seu currículum emplenant un formulari electrònic, i de l’altra, les empreses que ofereixen ocupació poden gestionar les seues ofertes de treball.

 

Directori d’Empreses

 

El Directori d’empreses ofereix la possibilitat de consultar les dades de contacte dels responsables de selecció de les empreses col•laboradores de l'àrea d'ocupació.
Aquest directori funciona com una via més de reclutament per a les empreses i és una manera de facilitar l’autocandidatura als usuaris.

 

Fòrums d’ocupació

 

Els Fòrums d’ocupació són esdeveniments anuals que s’organitzen a la Universitat de València amb la finalitat de posar en contacte directe empreses i demandants d’ocupació.
A més de les visites a estands, en el Fòrum d'Ocupació UV es fan conferències, xarrades i tallers formatius adreçats a la comunitat universitària que serveixen de punt de referència en la cerca activa d’ocupació.

 

Programes i recursos

 

  • Talent: reptes de talent i ocupació. Diferents empreses plantegen a l'estudiantat reptes amb l'objectiu d'identificar talent sobre les competències requerides. 
  • Infocupa't: webinars de presentació d'empreses i oportunitats d'ocupació 
  • Premis UVocupació: reconeixement a les persones i organitzacions que hagen impulsat l'ocupació juvenil de qualitat 
  • Portal d'Ocupació amb ofertes de treball