UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Infocupa't

Infocupa't és un programa destinat a planificar trobades entre estudiantat/persones titulades i empreses per a conéixer l'oferta d'ocupació actual en temps real. Les persones interessades podran trobar presentacions d'empreses, però també trobades per a conéixer ofertes d'ocupació.

Per a gaudir d’aquest servei, és necessari registrar-se prèviament a http://www.uv.es/bolsadetrabajo

Si no tens claus de la Universitat de València o no les recordes, envia un correu a uvempleo.usuarios@uv.es amb la teua consulta i et facilitarem l'accés.

  • Estudiantat/Persones titulades: Quan s'hagen consultat els esdeveniments disponibles, cal entrar en la fitxa d’usuari/a per a inscriure’s. Una vegada inscrit/a, es rebrà un correu electrònic de confirmació amb tots els detalls de l'esdeveniment. Per a qualsevol consulta, pots escriure un correu a uvempleo.usuarios@uv.es
  • Empreses: Si es vol realitzar un esdeveniment, es pot enviar un correu a uvempleo.empresas@uv.es, indicant el nom de l’empresa, persona de contacte i perfil/perfils acadèmic-professionals als quals es desitja adreçar la presentació. A partir d’aqueixa sol·licitud, se li indicaran els següents passos a seguir dins de la fitxa d’empresa i tots els detalls de l'esdeveniment.