Fòrum d'Ocupació UVUniversitat de ValènciaFundació General UVUVocupació Logo del portal

El Fòrum STEM (Fòrum d'Ocupacio de Ciència i Tecnologia) se celebrarà el dia 30 d'abril de 2024. És un esdeveniment impulsat pel Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació de la Universitat de València i organitzat per UVocupació i l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE)  amb la participació de la Facultat de Ciències Biològiques, Facultat de Física, Facultat de QuímicaFacultat de Ciències Matemàtiques i Parc Científic.

 

Aquest esdeveniment tracta d'impulsar l'ocupabilitat del futur col·lectiu d'egresats/des dels centres participants. A més, l'estudiantat podrà conèixer els màsters d'interès del seu àmbit, activitat organitzada pel Sedi (Servei d'Informació i Dinamització d'Estudiants).

 

Et recomanem que consultes els següents apartats per tal d'obtindre el màxim partit a aquesta cita amb el món laboral.

 

Empreses premium
 • FUNDACIÓ VALÈNCIA ACTIVA
  La Fundació València Activa del Pacte per a l'Ús de la Ciutat de València - Comunitat Valenciana és una entitat dependent de l'Ajuntament de València i compta amb la participació dels agents econòmics i socials més representatius: UGT, CCOO i la Confederació Empresarial Valenciana. Té la missió d'impulsar i coordinar les polítiques d'ocupació i desenvolupament econòmic local a la ciutat, posicionant i projectant València com una ciutat estratègica i generadora d'ocupació.
 • Sector: Administració pública,Cultura
  Tipus: Entitat Pública
  Avinguda de la Plata, 28, 46013, Valencia
 • LABORA. Servei Valencià d'Ocupació i Formació
  LABORA ofereix serveis públics gratuïts que faciliten a les persones l'accés, el manteniment i la millora de l'ocupació en condicions d'igualtat; així com satisfer als ocupadors les seues necessitats d'ocupació, en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.
 • Sector: Administració pública
  Tipus: Entitat Pública
  Avinguda de Navarro Reverter, 2, 46004, Valencia
 • ANALOG DEVICES
  Analog Devices, Inc (ADI) és una empresa líder mundial en el sector dels semiconductors i la microelectrònica. Des de 2005 té un centre de desenvolupament a València que ocupes més de 100 persones treballant, en la seua major part, en tasques d'I+D+i. ADI és considerada com una de les millors empreses del món per a treballar per la seua cultura, perspectives, i remuneració. Busquem egressats en carreres científiques i tècniques per a treballar en el desenvolupament de nous circuits integrats,...
 • Sector: Investigació i desenvolupament
  Tipus: Titularitat privada
  Parc Científic de la Universitat de València, 46980 Paterna, Valencia
 • AUTIS INGENIEROS
  Autis Ingenieros S.L.U. és una enginyeria dedicada a la integració de sistemes. Els nostres desenvolupaments se centren en activitats relacionades amb la indústria, amb atenció prioritària als sistemes de supervisió, control i automatització de processos de producció. Uneix-te a una empresa líder en el sector de l'automatització i integració de sistemes, en constant creixement i expansió internacional que compta amb noves instal·lacions d'avantguarda.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Avinguda d Alacant 125, 46702 Gandia Valencia
 • BECORDLESS TECH
  BeCordless Tech és una empresa especialitzada en el disseny, fabricació, industrialització i comercialització de la tecnologia CCT (Cloen Cordless Technology). Aquesta tecnologia revolucionària elimina la necessitat de tenir cables i bateries en diversos productes, brindant llibertat de moviment i contribuint a la reducció de residus electrònics.
 • Sector: Comerç
  Tipus: Titularitat privada
  Carretera Aeropuerto, Edificio San Lamberto KM 4,00.
 • BIOTECHVANA
  Biotech Vana SL (Biotechvana) és una empresa Biotech amb més de 17 anys d'experiència en bones pràctiques de bioinformàtica i biologia computacional. Amb una sòlida experiència en recerca ómica, Biotechvana ofereix serveis i productes bioinformàtics a la carta. L'oferta tecnològica de l'empresa inclou anàlisi de dades, programari, administració de sistemes en infraestructures científiques, i molt més.
 • Sector: Investigació i desenvolupament
  Tipus: Titularitat privada
  Parc Cientific Universitat de Valencia. Carrer del Catedràtic Agustín Escardino, 9. 46980 Paterna (Valencia) España
 • ÇIMSA CEMENTOS ESPAÑA
  Çimsa és una de les principals marques mundials de ciment blanc i manté les seves operacions globals a través de Sabancı Building Solutions B.V., una empresa fundada integrant la capacitat operativa de Çimsa a la fortalesa financera de Sabancı Hòlding, principal accionista de Çimsa. Çimsa Ciments Espanya està situada a Bunyol (València).
 • Sector: Construcció
  Tipus: Titularitat privada
  Ctra. Nacional Madrid-Valencia, km. 307 . CP 46360 – Buñol
 • COGITI VALENCIA (Colegio Oficial de Ingenieros Técnicos Industriales de Valencia)
  El Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials de València (també Graduats en Enginyeria de la branca Industrial…) és una corporació de dret públic les funcions principals del qual són l'ordenació de l'exercici de les professió, la representació institucional, la defensa dels interessos professionals dels col·legiats i la protecció dels interessos dels consumidors i usuaris dels serveis que ofereixen els col·legiats.
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Entitat Pública
 • EDAG ENGINEERING SPAIN
  EDAG Engineering Spain és la unió de l'experiència en enginyeria i les últimes tendències tecnològiques. Es tracta d'una empresa reconeguda a nivell internacional per la seva excel·lència en el disseny, desenvolupament i producció de solucions innovadores per a la indústria de l'automòbil. La nostra fortalesa radica en el nostre procés de qualitat i la nostra metodologia digital, la qual cosa ens permet aconseguir gran eficiència i ser únics en el nostre sector. En EDAG Engineering Spain...
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  Carretera del Prat, nº 65 ( Poligono Industrial Almeda ) 08940 - Cornella de Llobregat ( Barcelona )
 • EDICOM
  EDICOM és una multinacional tecnològica amb presència a València, Sevilla, Ciutat de Mèxic, Milà, París, Sao Paulo, Bogotà, Buenos Aires i Nova York. Si t'agrada el cloud computing, el desenvolupament de programari o treballar en projectes internacionals integrant les nostres solucions d'intercanvi electrònic de dades, i no et fa por utilitzar tecnologies avançades i avançar-te als canvis, eres un Edicomer! #TopTechTalent
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Parque Tecnológico de Pateran, Calle de Charles Robert Darwin, 8, 46980 Paterna, Valencia
 • ELECNOR SERVICIOS Y PROYECTOS
  ELECNOR és una empresa multinacional amb presència en més de 50 països i, amb 22.000 treballadors per tot el món, desenvolupa i construeix projectes i serveis en els sectors d'infraestructures, energies renovables i noves tecnologies.
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  C/ dels Pedrapiquers 1, 46014 València
 • EVALUE INNOVACIÓN
  Evalue Innovació és una consultora dedicada a millorar la competitivitat dels empreses a través de la gestió de diferents mecanismes existents per a finançar la R+D+i empresarial. El nostre valor afegit resideix en la proximitat, experiència i professionalitat amb els nostres clients, als quals acompanyem al llarg de tot el procés, amb la finalitat de garantir la màxima seguretat, confiança i resultats. Des de l'any 2022 formem part de Warrant Hub, filial del Grup Tinexta.
 • Sector: Consultoria
  Tipus: Titularitat privada
  C/ Conde Salvatierra de Álava, 21.Piso 1, Pta. 1. 46004, Valencia.
 • FERMAX ELECTRÓNICA
  FERMAX és una empresa espanyola amb seu a València, líder en equips de porter electrònic, videoporter digital i sistemes de control d'accessos i present comercialment en més de 70 països. Actualment ocupa un lloc de preferència entre les marques més importants del món i recentment ha posat en marxa una divisió per a vendre serveis vinculats a la "smart city" a través dels seus videoporters, dirigida a la comercialització de serveis de caràcter informàtic.
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  Avenida tres cruces, 133 46017 Valencia
 • FM GRUPO TECNOLÓGICO
  Empresa pionera a Espanya especialitzada en el disseny, fabricació, desenvolupament i instal·lació d'alta tecnologia hospitalària. - Sales quirúrgiques - Climatització HVAC - Ressonàncies Magnètiques - Gàbies de Faraday - Tubs de Quench - Sistemes de seguretat MRI - Blindatges Magnètics - Refrigeració equips electrometgs i Data Centers - Salas blanques
 • FORD
  La factoria de Ford a Almussafes és la fàbrica europea de vehicles de Ford que produeix més varietat de models i la més gran del món quant a extensió: 2.700.000 m² de superfície (l'equivalent a 250 camps de futbol) 650.000 dels quals corresponen en edificis i plantes de producció. Té una capacitat productiva de més de 2000 vehicles i de 1800 motors diaris. Al juny de 2022, Ford va anunciar que la planta d'Almussafes serà l'encarregada de desenvolupar els seus nous vehicles elèctrics de...
 • Sector: Transports
  Tipus: Titularitat privada
  Pol. Ind. Ford, S/N 46440 Almussafes
 • GH ELECTROTERMIA
  GH Induction és un grup internacional d'empreses especialitzat en solucions de calfament per inducció per a la indústria la seu central de la qual està a València i és l'únic fabricador d'aquesta tecnologia a Espanya. Beneficia a sectors com a automòbil, ferrocarril, energia eòlica, tub, cable, aeroespacial, motor elèctric, eines, etc. Oferim des de serveis de simulacions, proves i desenvolupaments d'aplicacions fins a la fabricació de màquines, posada en marxa, formació i manteniment. Tenim 60...
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  C/ Vereda, 16, 46184 San Antonio de Benagéber, Valencia
 • GRUPO UBESOL
  Grup Ubesol, integrat per les empreses Ubesol i Laboratoris Maverick, és una companyia líder en el mercat nacional, especialista en el desenvolupament i la fabricació de productes innovadors per a la higiene, la cura personal i la neteja de la llar, amb més de 40 anys de trajectòria.En l'actualitat desenvolupa la seva activitat en tres centres de treball situats a València, Tarragona i Madrid, i ho componen més de 1.000 treballadors.
 • Sector: Comerç
  Tipus: Titularitat privada
  Calle la Costera, 9 46869 Atzeneta d’Albaida Valencia, España.
 • JYSK
  JYSK és la marca de mobles i decoració d'origen escandinau per excel·lència. Des que obrim la nostra primera botiga a Dinamarca en 1979 no hem parat de créixer, i avui, amb més de 3300 botigues, som presents en més de 50 països a nivell mundial. En JYSK volem continuar creixent i, per a això, necessitem als millors en el nostre equip. Confiem els uns en els altres i creiem en la capacitat de delegar i en la llibertat amb responsabilitat.
 • Sector: Comerç
  Tipus: Titularitat privada
  Parque empresarial circuito de Cheste Calle alto Gaspar del Haro, 15 46380 Cheste (Valencia) Spain
 • MAHLE ELECTRONICS
  Junts movem el món des de fa més de 100 anys. La nostra passió per la tecnologia ens ha convertit en el que som hui dia: un soci de desenvolupament i proveïdor de sistemes del sector automobilístic líder a nivell internacional. A aquest efecte, en MAHLE tenim com a objectiu crear una mobilitat més eficient, més ecològica, més còmoda i més barata. Dins del marc de la nostra estratègia dual, treballem tant en motors de combustió intel·ligents per a l'ús d'hidrogen i altres combustibles no...
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  C/ Nicolás Copérnico 12, 46980 Paterna, Valencia
 • MAIBORNWOLFF SPAIN
  900 colleagues at nine locations in Germany, Spain and Tunisia find every day the best solutions for our customers from all industries in IT consulting, software engineering and test management. These include well-known companies like BMW, Daimler, Deutsche Bahn, Dräger, KUKA, Miele, SMA Solar, Sonax, STIHL and Weidmüller.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
 • MAXLINEAR
  MaxLinear strives to improve the world’s communication networks for everyone by connecting people through our highly integrated radio-frequency (RF), analog, digital, and mixed-signal semiconductor solutions for access and connectivity, wired and wireless infrastructure, and industrial and multi-market applications. The company’s innovative solutions help shape the future of networking and communications technology. They drive 4G and 5G infrastructure; enable data center, metro and long-haul...
 • Sector: Investigació i desenvolupament
  Tipus: Titularitat privada
  Ronda de Narcís Monturiol, 11, D, 46980 Paterna, Valencia
 • MERCADONA
  Mercadona IT és l'àrea responsable del desenvolupament tecnològic de Mercadona, companyia de supermercats físics i en línia a Espanya i Portugal. Amb un equip intern compost per més de 1.000 persones, treballen per a crear les millors solucions tecnològiques per a modernitzar tots els processos interns de l'empresa líder de la distribució alimentària a Espanya: des de la logística, als recursos humans passant per les finances o la construcció.
 • Sector: Comerç
  Tipus: Titularitat privada
 • NOVARTIS FARMACÉUTICA
  El Digital Finance Hub és una startup dins de Novartis que desenvolupa solucions de negoci. La intel·ligència artificial i l'anàlisi predictiva estan remodelant la funció i aquest nou equip serà un factor diferenciador, fomentant noves idees i maneres de treballar. El hub ofereix una veritable oportunitat de desenvolupar-se en un entorn altament accelerat, multicultural i basat en tecnologia, on la col·laboració i la innovació estan en el cor del que som i el que fem.
 • Sector: Investigació i desenvolupament
  Tipus: Titularitat privada
  Gran Vía de les Corts Catalanes 764 08013 Barcelona
 • NTT DATA
  NTT Data som totes les persones que la formem. Un equip de més de 139.000 professionals, tan divers com diversos són els 50 països en els quals som presents i els diferents sectors en els quals desenvolupem la nostra activitat; telecomunicacions, sector financer (banca i assegurances), indústria, utilities, sector públic i sanitat.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Avenida cortes valencianas nº39 46015, Valencia
 • PHOTONICSENS
  PhotonicSens és pionera en el desenvolupament d'un mòdul de detecció de profunditat en 3D amb lent angular que permet una experiència d'usuari mòbil de nova generació recreant la capacitat de l'ull humà per a jutjar amb precisió la distància. La percepció de la profunditat en els dispositius mòbils impulsarà una explosió de noves aplicacions immersives per al consumidor, com a aplicacions personalitzades de realitat augmentada i realitat virtual.
 • Sector: Investigació i desenvolupament
  Tipus: Titularitat privada
  C/ Carboner 11, Parque Táctica, 46980, Paterna (Valencia, SpaiN)
 • POWER ELECTRONICS
  Power Electronics és el fabricant mundial número u de sistemes de conversió d'energia per a emmagatzematge energètic i líder en la fabricació d'inversors solars per a plantes fotovoltaiques als EUA, LATAM, el Regne Unit i Espanya. Els seus productes són presents en prop de 1300 plantes distribuïdes en 35 països de tot el món. A més fabrica carregadors per a tota mena de vehicle elèctric. La companyia ha tancat el 2020 amb una xifra de 40GW de potència AC instal·lada, que han permés evitar...
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  Pla de Carrases B, CV-35, Salida 30, 46160 Llíria, Valencia, España
 • S2 GRUPO
  S2 Grup som la companyia de referència a Europa i Llatinoamèrica en Ciberseguretat, Ciberinteligencia i en operacions de sistemes de missió crítica. Comptem amb més de 15 anys d'experiència i operem en +15 països amb un equip de quasi 400 experts. Empreses de l'IBEX-35, ministeris i organismes com el CCN-CERT confien en nosaltres per a protegir els seus sistemes. La presència de S2 Grup a Europa i Amèrica Llatina és el reflex d'una aposta per la internacionalització dels nostres...
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Carrer de Ramiro de Maeztu, 7, 46022 València,
 • TMEIC(Toshiba Mitsubishi Electric)
  TMEIC (Toshiba Mitsubishi-Electric) és una multinacional que opera en diferents sectors i que té el seu headquarters a Tòquio, el Japó. TMEIC Port Technologies amb seu a València és una filial de la matriu americana, TMEIC Corporation Americas, que opera en el sector portuari automatitzant i digitalitzant les operacions que es duen a terme en les terminals de contenidors dels ports, emprant tecnologies capdavanteres com a AI, Machine Learning, visió artificial i IoT.
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  Pol. Ind. L'Alter C/ Dels Ferrers, 22 · 46290 Alcàsser, Valencia
 • XPLORE GROUP COMMERCE
  Consultora informàtica d'origen Belga i amb seu a Espanya des de fa 5 anys. Tenim oficines a Bèlgica, Holanda i Espanya. La nostra empresa està conformada per més de 55 startups cadascuna especialitzada en diferents tecnologies, ens destaquem especialment per treballar en el comerç electrònic. Els nostres centres de competència es complementen entre si, ja que comparteixen el seu coneixement i experiència i, per tant, poden oferir la resposta correcta a cada problema digital.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Av. d'Aragó, 13, Piso 30 46021 València, Valencia
Empreses participants
 • ACTIVA ACTIVIDADES FORMATIVAS
  Som una empresa d'implantació nacional, amb 30 anys d'experiència en l'àmbit dels serveis educatius, dedicada a l'organització i desenvolupament d'activitats que reforcen i complementen la formació de l'alumnat. Hem adaptat els serveis i productes a les necessitats dels nostres clients i de la realitat social de cada moment i oferim una àmplia oferta d'activitats tant presencials com en línia, dirigides a totes les edats.
 • Sector: Educació
  Tipus: Titularitat privada
  Avda. de Portugal 39 1ºC. 26001 Logroño, La Rioja
 • AIMPLAS
  En AIMPLAS som experts en el desenvolupament de nous productes relacionats amb la indústria del plàstic. Oferim el suport tecnològic necessari per a dur a terme els projectes més ambiciosos, millorant les propietats dels materials i optimitzant els processos de transformació. Són moltes les empreses que confien en nosaltres cada any per a la posada en marxa dels seus projectes d'I+D+i.
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  València Parc Tecnològic. Calle Gustave Eiffel, 4. 46980 Paterna, Valencia, ESPAÑA
 • ALNUT (Alimentación y nutrición familiar)
  En Alnut som especialistes en el desenvolupament i elaboració d'una àmplia gamma de productes d'alimentació infantil i familiar, des de purés de fruites i verdures amb carn o peix, a postres làcties, smoothies i alternatives vegetals al iogurt. Som una empresa espanyola que elabora i cuina aliments sans i naturals per a tota la família per a altres empreses, bé siguin cadenes de distribució o marques privades.
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  P. I. Ciudad de Carlet, Carrer de Garbi, 1 46240 Carlet (Valencia) - España
 • ARKAS SPAIN
  Arkas Spain és una empresa l'activitat principal de la qual és el transport marítim de mercaderies a través de contenidor, amb seu central a València i oficines a Barcelona i Castelló. Actualment ofereix treball a 75 persones i gestiona anualment un volum pròxim als 65.000 TEUS, entre importacions i exportacions. Connecta els ports espanyols amb més de 35 ports diferents, i gestiona 25 escales mensuals de vaixells a Espanya, oferint serveis regulars setmanals.
 • Sector: Transports
  Tipus: Titularitat privada
  Paseo Alameda, 34, 6a planta - 46023 Valencia
 • ASOCIACIÓN CADIR, CAPACIDADES DIFERENTES Y RESPONSABLES
  La nostra missió és la inclusió real de les persones pertanyents a col·lectius en risc d'exclusió social i les pertanyents al col·lectiu de diversitat funcional, empoderant-les i reduint la seva vulnerabilitat amb projectes formatius i fent de pont per a la integració sociolaboral. Volem que la nostra experiència es converteixi en un retorn per a la societat i invertir el nostre temps i esforç a mostrar el costat positiu de la discapacitat a través de la innovació social.
 • Sector: Educació
  Tipus: Titularitat privada
  Calle Menéndez y Pelayo 3-5 Valencia
 • ASSOCIACIÓ I IL·LUSTRE COL·LEGI OFICIAL DE QUÍMICS DE LA COMUNITAT VALENCIANA
  La missió del Col·legi de Químics de la Comunitat Valenciana és prestar serveis de gestió, formació i informació a estudiants i professionals de la química en el seu àmbit de desenvolupament a nivell professional i personal.
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Titularitat privada
  C/ Asturias 19, Bajo. (46023) Valencia – España
 • CAPGEMINI
  Capgemini és líder mundial en serveis de consultoria, transformació digital, tecnologia i enginyeria. El Grup està a l'avantguarda de la innovació per a abordar tota la gamma d'oportunitats dels clients en el món en evolució del núvol, el digital i les plataformes.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Avda. Marqués de Sotelo, 6 (edificio Rex) Valencia.
 • CÁTEDRA PERTE CHIP UV-VASIC
  La Universitat de València, en col·laboració amb les principals empreses de semiconductors i microelectrònica, ha estat recentment beneficiària d'una Càtedra PERTE Xip per al finançament d'activitats de recerca, formació i difusió en aquest àmbit.
 • Sector:
  Tipus: Entitat Pública
  ETSE, Av. Universitat, s/n
 • COGITCV/AGITCV (Col.Oficial/Asoc.Val. de Grad. e Ing.Téc. de Telecom.)
  El Col·legi Oficial/ Associació Valenciana de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació és una entitat de dret públic que té entre els seus fins: l'ordenació de l'exercici de la professió, defensar els drets i interessos d'aquesta, defensar i representar als seus col·legiats/associats, contribuir a la seva formació complementària i desenvolupament personal, evitar l'intrusisme professional…
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Titularitat privada
 • DELEGACIÓ DE DEFENSA VALENCIA
  El Ministeri de Defensa ofereix oportunitats d'ocupació tanta per als ciutadans que vulguen incorporar-se a les Forces Armades així com per a aquells que mantenint la seua condició civil vulguen formar part d'aquest Ministeri. L'oferta de places d'ocupació pública per a personal civil estan desglossades en les categories de personal funcionari, personal laboral i personal estatutari.
 • Sector: Administració pública
  Tipus: Entitat Pública
  Paseo De la Alameda 28 46010 València (València/Valencia)
 • DISMUNTEL
  En Dismuntel posem a la disposició del client la nostra àmplia experiència en projectes d'enginyeria multidisciplinària, know-how i professionalitat del nostre equip tècnic especialitzat en R+D+i, així com els nostres recursos, mitjans tècnics i instal·lacions per al desenvolupament dels projectes d'enginyeria més innovadors requerits pels nostres clients.
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  C/aiguaders n15 Algemesi_46680 Valencia
 • EF (Education First)
  En EF Education First, creiem que el món és millor quan les persones s'intenten entendre les unes a les altres. Des de 1965, EF ha ajudat milions de persones a conèixer nous llocs, tenir noves experiències culturals i aprendre noves coses sobre el món i sobre elles mateixes. Actualment tenim presència en més de 50 països, comptem amb més de 600 oficines i escoles al voltant del món formades per més de 50.000 treballadors
 • Sector: Educació
  Tipus: Titularitat privada
  C/ de Balmes, 155 - 157, 08008 Barcelona
 • EXCELTIC
  Som una empresa d'enginyeria i consultoria consolidada a nivell europeu que proporciona serveis d'Enginyeria (civil, electrònica, mecànica entre altres) i de Tecnologies de la Informació i Telecomunicacions. Encara que els nostres projectes es desenvolupen en els cinc continents, tenim oficines físiques a Madrid, Barcelona i Bilbao. Un dels nostres punts forts és la diversificació: som capaços d'oferir solucions adaptades als diferents sectors.
 • Sector: Consultoria
  Tipus: Titularitat privada
  Calle Hermanos Garcia Noblejas 41 PISO 1º
 • GFT IT CONSULTING
  GFT és una companyia pionera en transformació digital que desenvolupa solucions sostenibles basades en noves tecnologies, com la intel·ligència artificial i blockchain/DLT. Els experts de GFT creen i implementen aplicacions de programari escalable que fan que l'accés a models de negoci innovadors siga segur i senzill.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Calle Roger de Lauria 19, planta 5ª 46002 Valencia
 • GREFUSA
  Som una empresa familiar, espanyola, fabricadora de fruita seca i snacks de cereals, aliments per a gaudir. El nostre objectiu: divertir i sorprendre constantment els nostres consumidors amb propostes que estan bones, pel seu sabor, i que són bones, perquè estan elaborades amb els millors ingredients i processos de fabricació. Líders en innovació, en Grefusa mantenim des de fa més de 15 anys un fort compromís nutricional, cuidant les matèries primeres, la selecció d'ingredients, els processos...
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  Avinguda de la Llibertat d'Ensenyança, 20, 46600 Alzira, Valencia
 • GRUPO SEGURA
  Grup industrial dedicat al disseny, desenvolupament i fabricació de components metàl·lics per a l'automòbil, principalment mitjançant processos d'estampació i soldadura. Estem especialitzats en el desenvolupament i industrialització de peces metàl·liques per a la indústria de l'automòbil, així com en disseny, enginyeria i desenvolupament de matrius d'estampació.Els dissenys de les nostres peces, permeten als nostres clients fabricar vehicles més segurs i lleugers, i per tant més ecològics.
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  Calle Conde Alessandro Volta, 2. Parque Tecnológico de Paterna. 46980 Paterna (España)
 • GRUPO TRAGSA
  El Grup Tragsa és un grup d'empreses públiques, integrat en la Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI), que s'ha convertit en proveïdor integral de serveis i companyia de referència en l'execució d'actuacions per a les Administracions Públiques. Està formada per dues empreses, Tragsa (1977), responsable de l'execució d'obres i serveis de desenvolupament rural, conservació mediambiental i emergències, i Tragsatec (1989), que desenvolupa treballs d'enginyeria i assistència tècnica...
 • Sector: Consultoria
  Tipus: Titularitat privada
  C/ Maldonado nº 58, 28006 Madrid
 • HIBERUS
  Som una de les principals companyies de consultoria tecnològica amb un capital 100% privat a nivell nacional. Especialitzats en la prestació de serveis de consultoria de negoci, desenvolupament tecnològic, transformació digital i outsourcing. Referents a nivell nacional per a múltiples entitats públiques i privades en les quals avui, gràcies al nostre treball, ens consideren com el seu soci principal a l'hora de resoldre (de la mà de la tecnologia) les seves necessitats vinculades a negoci i...
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Avd. Cortes Valencianas, 41. Entresuelo 2. 46015 Valencia
 • ICEX España Exportación e Inversiones
  ICEX España Exportació i Inversions és una entitat pública empresarial d'àmbit nacional que té com a missió promoure la internacionalització de les empreses espanyoles i la promoció de la inversió estrangera.
 • Sector: Administració pública
  Tipus: Entitat Pública
  Direccion Territorial de Comercio y Delegacion de ICEX en Valencia , Calle Pascual y Genís 1-4 46002 Valencia
 • IMPERIA SCM
  Imperia SCM és una startup de desenvolupament de solucions programari per a la gestió i optimització de processos en la cadena de subministrament. Amb la nostra eina, els clients poden planificar la seva demanda, producció i la compra als seus proveïdors. Comptem amb un paquet core i un marketplace de connectors, brindant una àmplia gamma d'opcions adaptades a les necessitats individuals de cada client.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Edificio Angels Capital Sc Puerto, 13, 46024 Valencia
 • INFOVERITY
  Infoverity és una companyia experta en la implementació de solucions de gestió de dades mestres (MDM i PIM) i es troba en cerca de professionals per a l'equip de València (Espanya) que vulguin desenvolupar la seva carrera dins del món de l'enginyeria com Data Engineer. Si tens experiència amb ETL's, SQL, Java/Python, et pots comunicar fluidament en anglès (treballem constantment amb l'equip dels EUA) i tens clar que el futur està en les dades, ets la persona indicada.
 • Sector: Consultoria
  Tipus:
  Avenida Cortes Valencianas 58, Oficina 803 46015 Valencia
 • INNDIH
  INNDIH és la proposta integrada de la Comunitat Valenciana per a la xarxa Europea de EDIHs (European Digital Innovation Hubs) que afavoreix l'impuls econòmic mitjançant l'acostament de tecnologies digitals a les empreses i l'Administració Pública per a accelerar la seva digitalització. Promou el desenvolupament i la implementació de tecnologies digitals en els dominis prioritaris de Salut i Qualitat de vida i Fabricació Avançada, així com qualsevol altre que requereixi de les tecnologies...
 • Sector:
  Tipus: Entitat Pública
  Universitat de València, Avda. Blasco Ibañez 13, 461010 Valencia
 • INSERTA EMPLEO (Fundación ONCE)
  Inserta Empleo naix en 2009 amb el ferm compromís d'incloure a les persones amb discapacitat en l'entorn laboral. La formació i ocupació de qualitat amb expectatives a llarg termini, i el suport a l'autonomia personal són les màximes d'aquesta nova entitat sense ànim de lucre que prossegueix amb la filosofia de la Fundació ONCE basada en el suport a un col·lectiu en risc d'exclusió social al qual ha aconseguit obrir les portes d'un futur prometedor.
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Entitat Pública
  Pasaje Ventura Feliu, 15. Entresuelo ; 46007-Valencia
 • ITE (Instituto Tecnológico de la Energía)
  L'Institut Tecnològic de l'Energia (ITE) compta amb 30 anys de trajectòria en el sector energètic, un àmbit en el qual és centre tecnològic de referència a nivell internacional. La seva activitat és molt variada, inclou diferents serveis per a l'àmbit elèctric i energètic, organitza formació especialitzada de màxima qualitat per a formar als professionals del present i del futur, i destaca pels projectes de R+D+i que desenvolupa tant per a empreses com propis.
 • Sector: Investigació i desenvolupament
  Tipus: Titularitat privada
 • NUNSYS
  Nunsys és una empresa especialitzada en la implantació de solucions integrals de tecnologia. Realitza projectes de Transformació Digital, Ciberseguretat, Indústria 4.0, Comunicacions, Sistemes, Programari, Audiovisuals i Formació, dirigits tant a empreses privades com a entitats públiques que aposten fortament per la innovació
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Edificio Central Valencia. Calle Gustave Eiffel, 3 Parque Tecnológico 46980 Paterna – Valencia
 • PAVASAL
  Som una empresa pertanyent a un Grup empresarial multiespecialitzat conformat per més de 1.000 persones que desenvolupa les seues activitats en diferents sectors: des de la construcció, obra civil, edificació residencial i logística, fins a la mobilitat urbana, gestió de l'aigua, eficiència energètica, noves tecnologies o smartcity.
 • Sector: Construcció
  Tipus: Titularitat privada
  A-3 Madrid-Valencia, Km 343 46930 – Quart de Poblet (Valencia)
 • SELEV BIOGROUP
  Selev Biogroup és la divisió de Sostenibilitat de Bioresidus i Economia Circular de Nuova Sesac, un grup empresarial que, des de fa tres generacions, es dedica a l'economia productiva i industrial amb un ferm objectiu, el d'apostar per la sostenibilitat social, econòmica i mediambiental. Selev Biogroup ho compon les empreses Selev Pet Industry S.L, Biocom Energia S.L, Mavaser S.L i Remittel 2017 S.L.
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  C/ Perez Llácer, 10, 6º piso, oficina 1 46910 - Alfafar (Valencia)
 • SOPRA STERIA
  Amb presència en més de 25 països i amb més de 45.000 col·laboradors, la nostra missió és guiar als nostres clients, socis i professionals a trobar solucions per a construir un futur positiu posant el digital al servei de les persones. Més enllà de les tecnologies, creiem en la intel·ligència col·lectiva, convençuts que contribueix a avançar el món. Junts, construïm un futur prometedor aportant beneficis: solucions sostenibles amb impactes positius que integren plenament les interaccions entre...
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Avd. Manoteras 48, 28050, Madrid, Spain
 • TORRECID
  TORRECID és un grup Empresarial Multinacional Globalitzat dedicat a subministrar productes, serveis, solucions i tendències de futur als sectors de la Ceràmica i el Vidre. El Grup Torrecid és present en més de 28 països/regions i amb clients en més de 130 països, tenint la seua Seu Central a l'Alcora – Castelló, a Espanya.
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  Ptda. Torreta S/n – Ctra. Alcora – Castelló 12110 - (L Alcora) - Castellón
 • UBE CORPORATION EUROPE
  UBE Industries, Ltd. és el grup empresarial japonés que va crear Sukesaku Watanabe fa 120 anys a la ciutat de Ube (el Japó). Seguint la visió original de UBE Industries de «crear empreses amb possibilitats infinites a partir dels recursos limitats del carbó amb la finalitat d'aconseguir una prosperitat duradora per a la comunitat local», continuem atenent les necessitats de la societat a través de les nostres principals àrees de negoci: maquinària, ciment i construcció, i química. UBE Group...
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  Polígono Industrial El Serrallo s/n (Castellón)
 • UNICC (United Nations International computing Centre)
  El Centre Internacional de Computació de les Nacions Unides (CICENU o UNICC per les seues sigles en anglés) té més de 50 anys d'experiència com el principal soci estratègic per a solucions digitals i de ciberseguretat del Sistema de les Nacions Unides. Dissenyem i implementem eines i programes digitals transformadors per a fer costat a més de 90 clients i organitzacions associades en el compliment dels seus mandats.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
 • VLC PHOTONICS
  Empresa de disseny i proves fotòniques amb seu a València. Ens dediquem a proporcionar serveis d'enginyeria relacionats amb el desenvolupament de circuits integrats fotònics (PICs) per a múltiples camps d'aplicació. Fundada al juliol de 2011 com una spin-off de la UPV, VLC Photonics ha evolucionat fins a convertir-se en un líder mundial en solucions d'integració fotònica, convertint-se en una gran empresa com a part del grup Hitachi High-Tech al novembre de 2020.
 • Sector:
  Tipus:
  Edificio 9B (Entrada este), Oficina 0.71 Universidad Politécnica de Valencia (access I) Camino de Vera s/n, 46022 Valencia, Spain
 • WÜRTH ELEKTRONIK
  El Grup Würth Elektronik eiSos és un fabricant de components electrònics i electromecànics per a la indústria electrònica i facilitador tecnològic per a solucions electròniques orientades al futur. Würth Elektronik eiSos és un dels majors fabricants europeus de components passius i opera en 50 països. Les seues plantes de producció a Europa, Àsia i Amèrica del Nord subministren productes a un creixent nombre de clients a tot el món
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  Parc Científic Universitat de València C/ Catedrático Agustín Escardino 9 46980 Paterna (Valencia)
 • XARXA DONES
  L'Associació de Dones amb Discapacitat XARXA està formada per dones que treballen per aconseguir la plena normalització de la vida de les dones amb discapacitat i una igualtat de gènere real. Per a això, vam crear un espai d'informació, formació i diàleg on dones de qualsevol edat poden contribuir a la consecució de la igualtat real d'oportunitats.
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Titularitat privada
  C/ Marqués d'Elx 17, 46018 Valencia
 • ADEIT. Fundació Universitat-Empresa. Universitat de València
  Formació, ocupabilitat i emprenedoria són els tres eixos sobre els que treballa ADEIT, la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València. Oferim programes de postgrau propi i formación continua, practiques, beques, programes d’emprenedoria, seminaris, jornades i congressos. El nostre patronat l’integren representants de la Universitat de València i algunes de les empreses més representatives de la Comunitat Valenciana.
 • CÀTEDRA DE CULTURA EMPRESARIAL DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
  Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València és un fòrum de talent, coneixement i impulsor de lideratge. Té com a principal suporte el seu Patronat, i la seua missió essencial consisteix a fomentar entre els estudiants la inquietud empresarial i acompanyar durant els primers passos les iniciatives emprenedores sorgides del seu entorn connectant a l'alumnat universitari amb el repte empresarial.
 • Sector: Educació
  Tipus: Entitat Pública
 • DOCTORATS INDUSTRIALS DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA
  El doctorat industrial és un projecte de cooperació universitat-empresa que té com a principal objectiu la transferència de coneixements de la Universitat a l'entorn productiu, i la formació pràctica dels doctors i doctores en empreses i entitats. Es pot realitzar en una empresa del sector privat o públic, així com en l'Administració Pública. En qualsevol d'aquestes organitzacions, el doctor o doctora signa un contracte laboral o mercantil durant el temps que realitza la tesi.
 • Sector: Educació
  Tipus: Entitat Pública
  Escola de Doctorat de la Universitat de València. Av. Blasco Ibáñez 13. 46010 València
 • PARC CIENTÍFIC DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA (PCUV)
  El Parc Científic Universitat de València (PCUV) es va constituir amb l'objectiu d'impulsar la transferència de coneixement des de la investigació científica cap al sistema productiu i per a donar suport al desenvolupament d'activitats empresarials innovadores d'alt contingut científic i tècnic. Situat al campus universitari de Burjassot-Paterna, és un ecosistema d'innovació que compta amb dues àrees diferenciades i complementàries: l'àrea científic-acadèmica i l'àrea empresarial.
 • Sector: Educació
  Tipus: Entitat Pública
  C/ Catedrático Agustín Escardino, 9 46980 Paterna (Valencia)
 • UVEMPRÉN
  UVemprén és una estratègia institucional destinada a capacitar en innovació i validar idees i projectes d'importància social per a contribuir al desenvolupament professional i la millora de l'ocupabilitat del seu estudiantat mitjançant programes formatius específics, serveis d'emprenedoria, espais i recursos per a la innovació i una marca atractiva i socialment responsable.
 • Sector: Educació
  Tipus: Entitat Pública
  Campus de Blasco Ibáñez: Carrer Amadeo de Saboya, 4 baix 46010 València; Campus de Tarongers: Edifici d’Instituts d’Investigació. Planta baixa. Despatx B.1. C/Serpis, 29 46022 València
Guia del visitant

INSCRIPCIÓ EMPRESES

Si és vostè una empresa o entitat i vol participar en el Fòrum d'Ocupació de la Universitat de València, pot contactar amb l'Àrea d'Ocupació d'UVocupació perquè l'informem de les condicions d'inscripció.
Les dades de contacte són:

 

 

 

INSCRIPCIÓ ESTUDIANTAT

Per a participar-hi, és imprescindible que seguisques aquestes instruccions:

 

 1. Accedeix a la teua fitxa d'UVocupació o registra't en aquest enllaç

 1. Entra a l'apartat "Accedir a Fòrums/Jornades d'Ocupació i Emprenedoria" dins la teua fitxa i tria el Fòrum STEM.

 1. Cal inscriure's a l'esdeveniment del fòrum al qual assistiràs. Important: no modifiques l'adreça de correu durant la reserva del tiquet de l'esdeveniment. És necessari que mantingues el correu durant tot el procés de reserva. Aquest correu és el que tens a la teua fitxa d'UVocupació i el que utilitzarem per a validar la teua assistència al fòrum.

 1. Rebràs un correu amb un codi QR que hauràs de mostrar i validar amb el personal d'UVocupació abans de l'inici de l'activitat.

 

 

 

REQUISITS PER A L'OBTENCIÓ DEL CERTIFICAT D'ASSISTÈNCIA DE L'ESTUDIANTAT

(S'han de complir les tres condicions)

 1. Inscriure's i assistir, a les activitats del teu interès  propostes en el "Programa":

 

Activitat matí:

 

 • 12:30h-13:45h Conferencia i Benvinguda institucional al Fòrum STEM

 

Activitats vesprada:​ Taller d'orientació professional - Trobada amb els col·legis i associacions professionals:

 

 • 15:30h-16:00h Àmbit Telecomunicacions

 

 • 15:30h-16:00h Àmbit Enginyeria industrial

​​​​​​​​​​​​​​

 • 15:30h-16:00h Àmbit TIC

 

 1. Interaccionar amb les empreses/entitats situades a la primera planta i a l'esplanada enfront de la cafeteria de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria i  L'assistència als estands es registrarà mitjançant els QR que hi haurà en tots els estands que visites. Cada empresa o entitat tindrà el seu propi codi QR. Caldrà llegir-lo i emplenar les dades que se sol·liciten.

 

 1. Emplenar el qüestionari d'avaluació del fòrum. Després del fòrum i en el termini màxim d'una setmana, rebràs un correu perquè emplenis un breu qüestionari d'avaluació de l'esdeveniment.

NOTA: A partir de la data indicada en el correu del qüestionari i no abans, podràs accedir al certificat dins de la teva fitxa d’UVocupació. Després podràs lliurar el certificat al responsable del teu centre per a obtenir la teva qualificació.

​​​​​​

 

 

Programa

12:30h-13:45h CONFERÈNCIA INAUGURAL I BENVINGUDA INSTITUCIONAL AL FÒRUM STEM

 

Saló de Graus Joan Pelechano. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

 

 • 12:30h-13:15h Conferència inaugural

 

Presenta:

 

 • Jesús Soret Medel, Delegat de la Rectora per a ocupació i pràctiques de la Universitat de València 

 

Intervencions:

 

 • José Manuel García Duarte, Director general de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Conselleria d'Hisenda, Economia i Administració Pública, GVA

 

 • Silvia Rueda Pascual, Assessora de Gabinet en el Ministeri de Ciència i Innovació. Directora de la Unitat de Dones i Ciència

 

 

 • 13:15h-13:45h Benvinguda institucional al Fòrum STEM a càrrec de:

 

 • Mª Vicenta Mestre Escrivà, Rectora de la Universitat de València

 • Antonio Galvañ Díez , Secretari Autonòmic d’Ocupació i Director General de LABORA de la Conselleria de Educació, Universitats i Ocupació, GVA

 • Rafael Ibáñez Puchades, Degà de la Facultat de Química i del Campus de Burjassot de la Universitat de València

 • José Antonio Pérez Juan, Director general d'Universitats de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació, GVA

 • José Manuel García Duarte, Director general de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Conselleria d'Hisenda, Economia i Administració Pública, GVA

 • Silvia Rueda Pascual, Assessora de Gabinet en el Ministeri de Ciència i Innovació. Directora de la Unitat de Dones i Ciència

 • José Rafael Magdalena Benedicto, Director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València

 

 

 

13:00h-15:30h VISITA ALS ESTANDS DE LES EMPRESES I ENTITATS

 

Les empreses estaran situades a la primera planta i a l'esplanada enfront de la cafeteria de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

 

Networking entre alumnat i empreses. Informa't de les oportunitats laborals de les empreses i entitats

Degustació de paella valenciana. Música ambiental

 

 

 

 

ACTIVITATS VESPRADA 

 

15:30h-16:30h TALLER D'ORIENTACIÓ PROFESSIONAL - TROBADA AMB ELS COL·LEGIS I ASSOCIACIONS PROFESSIONALS

 

 

 • ÀMBIT TELECOMUNICACIONS

Espai 2.1.2 Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

 

Intervencions: COGITCV - Col·legi Oficial i Associació Valenciana de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació a la Comunitat Valenciana

 

 

 

 • ÀMBIT ENGINYERIA INDUSTRIAL

Espai 2.1.4 Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

 

Intervencions: COGITI VALENCIA - Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials de València

 

 

 

 • ÀMBIT TIC

Espai 3.1.1 Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

 

Intervenció: Jose Perez Fernandez, CEO de Sanuker i promotor Cátedra Negocio Conversacional UV

UVocupació

VISITA EL NOSTRE STAND 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’equip d’UVocupació estarà disponible al seu stand durant tota la jornada per a oferir informació i resolució de dubtes sobre el funcionament del fòrum.

 

 

 

 

 

UVOCUPACIO TREBALLANT PEL TEU FUTUR 

 

 

 

 

RECURSOS PER A MILLORAR L'OCUPABILITAT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

 

 

 

 

CURSOS AMB CRÈDITS 2023-2024

 

Oportunitats d'ocupació

Pots trobar aquestes i més oportunitats laborals en la nostra web:

 

 

  Oportunitat laboral Ubicació
1 Ingeniero/a técnico/a de producto Alcora
2 Ingeniero/a de Proyectos Internacionales Alcora
3 Ingeniero/a red FTTH Puerto de Sagunto
4 Software Developer Paterna
5 Software Integrator Paterna
6 Perfiles tecnológicos Valencia
7 Ingeniero/a Cloud Paterna
8 International Business Developer Paterna
9 Ingeniero/a desarrollo software - maquinaria Alcora
10 Beta Tester Madrid
11 Information Technology Specialist Valencia
12 Front end developer Valencia
13 Back end developer Valencia
14 Ingeniero/a de telecomunicaciones Valencia
15 Ingeniero/a de Calidad de Producto Alfafar
16 Stock Demand Planner Alfafar
17 Category Manager electrónica Alfafar
18 Analista de Servicio Técnico Sollana
19 Ingeniero/a I+D Alfafar
20 Desarrollador/a Backend Alfafar
21 Product Owner IT Alfafar
22 Técnico/a de ciberseguridad Alfafar
23 Diseñador/a de producto Alfafar
24 Data Scientist Barcelona
25 Sales Coordinator Madrid y Barcelona
26 Responsable de calidad y laboratorio textil Anna
27 Gestor/a Sistema Integrado de Gestión Valencia
28 Especialista conversión y usos de Co2 Paterna
29 Especialista de reciclado Paterna
30 Especialista en técnicas de caracterización de materiales Paterna
31 Consultor/a de Negocio Madrid
32 Consultor/a data science Madrid
33 Consultor/a nuevas tecnologías y transformación digital Madrid
34 Especialista I+D+i en Packaging Paterna
35 Investigador/a especialista en ensayos de comportamiento al fuego Paterna
36 Monitor/a científico/a (Discapacidad mín. 33%) Valencia
37 Auxiliar Laboratorio Caracterización de Materiales y Ensayos Paterna
38 Técnico/a Comercial Castellón
39 Preparador/a de oposiciones de Profesor/a de Educación Secundaria especialidades de Ciencias Valencia
40 Auxiliar Laboratorio Químico Paterna
41 Animador/a de tiempo libre Nau Jove y Menuda Valencia
42 Técnico/a de Prevención, Calidad y Medioambiente de Obra Mascarat
43 Programa Investigo Castellón
44 Observador/a pesquero campaña del atún rojo del mediterráneo Ambito nacional
45 CRM specialist Valencia
46 Programa EXE Ambito nacional
47 Investigador/a I+D+i Valencia
48 Técnico/a de laboratorio Valencia
49 Staff Software Engineer Paterna
50 Ingeniero/a de baterías Algemesí
51 Ingeniero electrónico de alta potencia Algemesí
52 Convocatorias Ofertas de Empleo Público Agencia Estatal de Administración Tributaria Ambito nacional
53 Postdoctoral researcher structural biology Zaragoza
54 Postdoctoral researcher in Immunopathogenesis Cataluña
55 Postdoctoral Researcher in Pomology Cataluña
56 Analista BI Alzira
57 Data & analytics (I&D) Madrid
58 Osisoft Consultant Madrid
59 Hardware test engineer Madrid
60 Data Science Madrid
62 V&V Electronic Engineer Madrid
63 Desarrollador/a software Valencia
64 Software project manager Valencia
65 Técnico/a especialista en máquina SMD Valencia
66 Informático/a(Discapacidad mín. 33%) Castellón
67 Convocatoria por oposición-concurso, Escala de Oficiales Cuerpo de Ingenieros/as Ambito nacional
68 Motor parts design industrial engineer Barcelona
69 Ingeniero/a banco motor Barcelona
70 Ingeniero/a de diseño de powertrain (vehículo eléctrico) Barcelona
71 Motor calibration engineer Barcelona
72 Convocatoria JAE-intro “Retrotranasas de retrovirus y terapia antirretroviral” Madrid
73 Bolsa de empleo Agente de Innovación Valencia
74 Delegado/a comercial sector alimentación y nutrición animal Valencia
75 Staff RF/MS IC Design Engineer Paterna
76 Staff Communications Systems Engineer Paterna
77 Staff Digital IC Design Engineer Paterna
78 Digital Design Verificatrion Engineer Paterna
79 ASIC Design and Verification Engineer Paterna
80 Adjunt/a a Direcció de Qualitat Tarragona
81 Big Data & Analytics (I&D) Valencia