UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Beques Santander Habilidades/Evolution

Presentem les Beques Santander Habilitats/Evolution Universitats, promogudes i convocades per Banco Santander en col·laboració amb Universia. Estan destinades a ajudar l’estudiantat de les universitats participants, entre les quals es troba la Universitat de València, en el seu primer contacte amb el món laboral, a millorar-ne el perfil professional i desenvolupar-ne les competències transversals.

En aquest sentit, Banco Santander ha reservat 245 beques per a l’estudiantat de la Universitat de València i ha delegat en aquesta institució l’establiment i l’execució del procediment de selecció de les persones beneficiàries d’aquestes beques.

Persones destinatàries

El Programa està dirigit a estudiants universitaris matriculats en tercer curs o superior de grau universitari o en qualsevol any de màster oficial de la Universitat de València.

Període de sol·licitud

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 31 de gener de 2022 (inclusivament).

Qualsevol dubte sobre les Beques Santander Habilitats | Evolution Universitats, es por consultar la seua pàgina web o enviar un correu a evolution@universia.es

Contingut de la beca

Les beques concedeixen la llicència d'accés per a la realització d'un curs formatiu (modalitat 100% en línia) sobre competències transversals en ocupabilitat estructurat en quatre mòduls amb els continguts següents.

El curs és asíncron perquè puga realitzar-se en l'horari que millor convinga al l'estudiantat. El Curs es pot realitzar en el període comprès entre el 30 d'abril i el 31 de juliol de 2022.

 • Primer mòdul (Stop and Think)
 1. All in: experiències que generen valor.
 2. Deixar empremta: Potencia la teua marca personal.
 3. Digital work in a digital world: Adapta el teu perfil.
 • Segon mòdul (Soft Skills)
 1. Xpressa't: Millora les habilitats de comunicació.
 2. Entrena les teues Soft Skills.
 3. Elevator Pitch: aprèn a fer un discurs d'impacte.
 • Tercer mòdul (Recruiting)
 1. Resum: aprèn a destacar amb el teu CV.
 2. Make it happen: supera el procés de selecció.
 3. Be the One: l'entrevista
 • Quart mòdul (Business)
 1. Empresa 4.0: noves formes de treballar.
 2. Evolution: impulsa el teu desenvolupament professional.

Característiques del programa

 • Nombre de beques: 245 beques
 • Duració: 3 mesos
 • Format: En línia
 • Informació addicional: les universitats participants, en aquest cas la Universitat de València, gestionaran les candidatures del seu estudiantat.

Requisits

Els requisits per a participar en el Programa són els següents:

 • Ser estudiant de tercer curs o superior de grau universitari o en qualsevol any de màster oficial de la Universitat de València.
 • Posseir un expedient acadèmic excel·lent.
 • Ser usuari/a de la plataforma de Beques Santander i haver-se registrat en la convocatòria corresponent.

A més a més, el participant haurà d'estar inscrit o inscrita en el portal d'ocupació d'UVocupació, a través de l'apartat “Accés a la teua fitxa personal” mitjançant l'enllaç següent. 

FASES DEL PROCEDIMENT I DOCUMENTACIÓ


1. Convocatòria i publicació de les bases

2. Presentació de sol.licituds

 • La presentació de sol·licituds per part de les persones interessades, s'ha de fer mitjançant el formulari de sol·licitud de l'aplicatiu de beques del Santander: Clic ACÍ. Es condició ineludible per a poder presentar la sol·licitud de beca estar inscrit o inscrita en el programa a través de la pàgina web del Santander habilitada a aquest efecte.

3. Tramitació 

 • ​Resolució provisional de persones admeses i excloses el 23.03.2022 - (Clic ACÍ per veure'n la llista)
 • Resolució definitiva de persones admeses el 31.03.2022 - Publicat en el tauler d'anuncis de la Universitat de València ( Clic ACÍ per veure'n la llista)

4. Concessió de la beca

El procés d'avaluació de les sol·licituds es realitzarà entre l'1 de febrer de 2022 i el 31 de març de 2022. Revisades les sol·licituds, la vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius dictarà una resolució mitjançant la qual s'informará de l'assignació de les beques.  

La comunicació de la resolució d'aquest procediment es realitzarà, com a màxim, el 31 de març de 2022. Una vegada realitzada aquesta comunicació, les persones seleccionades tindran de termini entre l'1 d'abril i el 7 d'abril de 2022 (tots dos inclosos) per a cursar la seua acceptació a través de la pàgina web ww.becas-santander.com.

En el cas de produir-se renúncies o no completar-se el procediment d'acceptació en aqueix període, hi haurà un període de reassignació de beques entre el 8 d'abril i el 30 d'abril de 2022 (tots dos inclosos).

5. Gaudi de la beca

Una vegada que el beneficiari accepte la seua beca a través del sistema habilitat en la pàgina web www.becas-santander.com ,i el procés d'assignació s'haja completat, se li farà arribar les claus per correu electrònic i la manera d'accés a la plataforma en línia on podrà realitzar el Curs Universia Evolution. Aquest curs pot fer-se entre el moment de la recepció de les claus i, com a límit, el 31 de juliol de 2022.