UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Què són les Jornades d'ocupabilitat

Els esdeveniments per a l'ocupabilitat són accions en les quals es facilita el contacte entre empreses i institucions amb estudiantat i persones titulades.

Els/les univerisitaris/es trobaran informació actualitzada sobre la situació del mercat laboral en el seu àmbit d'activitat i podran identificar les oportunitats laborals presents en el mateix i que més s'adeqüen als seus interessos.

Mitjançant xarrades, tallers, taules redones i propostes de reptes les empreses i institucions poden donar a conéixer les seues organitzacions des de dins, informar dels perfils professionals que demanden i identificar candidatures que els aporten valor afegit a les seues organitzacions.

Qui organitza

UVocupació, com a servei d'ús de la Universitat de València dependent del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, organitza i coordina aquests esdeveniments amb els diferents centres, instituts d'investigació, serveis, fundacions i/o altres entitats. L'objectiu d'UVocupació és ajudar i acompanyar en la inserció laboral de l'estudiantat, titulades i titulats de la Universitat de València i millorar les seues possibilitats professionals a través dels serveis de: Orientació professional, Ocupació, Formació i Estudis i Anàlisis.