càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries CAE-UV participa en el programa europeu “Economia Social i Regions 2018”

  • 16 de juliol de 2018
Image de la noticia

El Saló d'Actes de l'Edifici B de la Ciutat Administrativa “9 d'octubre” acollirà demà dimarts 17 de juliol la Jornada organitzada per la Generalitat Valenciana, on la Càtedra CAE presentarà el seu contingut i debatrà sobre els reptes de futur del cooperativisme agrari i sobre les mesures que caldria prendre per a afrontar aquests reptes.

Més de 30 regions europees participaran en el programa pilot de la Comissió Europea “European Social Economy Regions 2018”. I una d'elles serà la Comunitat Valenciana, admesa per haver presentat una iniciativa que posa en relleu el cooperativisme rural, dins del cooperativisme agroalimentari, en el qual les dones tenen molt a dir.

Cada regió participant en l'esmentat programa ha d'organitzar una Jornada local en la qual s'aborden els temes proposats i en la qual es proposen aportacions que permeten millorar les polítiques de l'Economia Social de la Unió Europea (UE). Aquest context ofereix una magnífica oportunitat perquè la Comunitat Valenciana puga tenir un paper rellevant en l'esdeveniment programat a Bilbao, de l'1 al 3 d'octubre, i el esdeveniment programat a Brussel·les, del 8 a l'11 d'octubre, en els quals cada regió participant presentarà les conclusions i les propostes a les quals s'han arribat en cada Jornada local.