càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries organitza un taller sobre Emprenedoria Social i Empresa Familiar

  • 10 de maig de 2019
Image de la noticia

El pròxim dia 17 de maig tindrà lloc el workshop titulat “Social Entrepreneurship and Family Business. Applicability to Valencian Cooperatives”, organitzat per l’Institut Universitari d’Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria (IUDESCOOP) i  la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València.

L’objectiu d’aquest taller és oferir a les persones assistents eines i consells per a potenciar l’emprenedoria en matèria social, centrat especialment en les empreses familiars i les cooperatives de l’àmbit valencià. En la inauguració estaran presents José Luis Monzón Campos, director de l’IUDESCOOP, Francisco Álvarez Molina, Director General d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme, i Domingo E. Ribeiro Soriano, professor del Departament de Direcció d’Empreses de la UV. A continuació se celebrarà una sèrie de conferències amb ponents de l’àmbit universitari nacional i internacional, i es tancarà la jornada amb una taula redona titulada “Avantatges de l’Emprenedoria en Cooperatives”.

El workshop tindrà lloc el 17 de maig, entre les 10 i les 14 hores, en la sala Ignasi de Villalonga de la Facultat d’Economia de la Universitat de València. El registre és gratuït i extensible a totes les persones interessades. Les inscripcions es poden fer per correu electrònic. Per a consultar el programa complet es pot seguir aquest enllaç.