càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra Cooperatives Agroalimentàries organitza una jornada sobre Fiscalitat en Lleida

  • 7 de març de 2019
Image de la noticia

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries junt amb la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, FCAC, i la Universitat de València, organitzen el proper dia 14 de març en Lleida una jornada de treball sobre "Fiscalitat en Cooperatives Agroalimentàries".

L'objectiu de la jornada és donar a conéixer les obligacions fiscals del sector cooperatiu establides en la Llei 20/1990, així com les seues principals ineficiències i actuacions que s'estan duent a terme des de la FCAC i Cooperatives Agro-alimentàries d'Espanya per a la seua esmena.

La jornada compta amb la participació de destacats experts en la matèria: Pilar Bonet de la Universitat de València, Tomás Rojas, director financer de Cooperatives Agro-alimentàries d'Espanya, Marian Mula de la FCAC i Ramón Vallespín, de Cajamar. Pilar Bonet també tractarà el tema sobre l'IVA en les operacions amb els seus socis de les cooperatives agroalimentàries.

Dins del marc de l'activitat formativa de l'Escola de Cooperativisme Agroalimentari de la Càtedra Cooperatives Agroalimentàries, es contemplen seminaris presencials dirigits a tècnics, assessors, gerents de cooperatives, etc, i interessats en les matèries relatives a la Càtedra. Durant enguany, s'ha realitzat un seminari a Valladolid i un altre a Sevilla, ambdos amb resultats altament satisfactoris.

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries és una iniciativa posada en marxa en 2018 per Cooperatives Agro-alimentàries d'Espanya i la Universitat de València que pretén generar la investigació, reflexió i transmissió de coneixement sobre temes jurídics i econòmics de les cooperatives, estimular l'estudi dels temes que afecten les cooperatives agroalimentàries i difondre les característiques d'aquest tipus d'empreses.

Les inscripcions es podran fer fins al dia 8 de març a través de: anna.galvan@fcac.coop.

Per a més informació es pot consultar la noticia i el programa de la jornada.