càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d'Empresa Familiar organitza la II Jornada “Empreses Familiars pel Món”

  • 18 de setembre de 2018
Image de la noticia

Després del notable èxit de la primera edició, la Càtedra d'Empresa Familiar de la Universitat de València organitza el pròxim 4 d'octubre, en la Sala de Formació Llançadora de l'Escola d'Empresaris (EDEM), una segona Jornada on aprendre lliçons pràctiques de la gestió de l'empresa familiar a través de l'estudi de tres casos significatius.

Concretament, s'estudiarà els casos de dos països europeus, França i Holanda, i l'interessant contrast del conjunt de països àrabs, especialment els situats en la zona del Golf Pèrsic. La Jornada permetrà comparar les diferències en les seues característiques i la seua situació competitiva, així com conéixer les experiències d'altres llocs per a aprendre d'elles i intentar extraure línies d'acció i recomanacions que puguen ser útils per a generar un context més favorable per al desenvolupament i la millora competitiva de les nostres empreses i, per tant, de la nostra economia.

En aquesta II Jornada “Empreses Familiars pel Món” es comptarà amb la participació de quatre especialistes en l'estudi i anàlisi de les empreses familiars procedents de França, Holanda i Emirats Àrabs Units. Les presentacions d'aquests quatre experts internacionals s'acompanyaran de sessions de col·loqui-debat, en les quals poder reflexionar sobre els aspectes que poden ser traslladables al context espanyol.

Per a participar en aquesta jornada serà necessari emplenar un Formulari d'inscripció. Es pot consultar el programa complet en el següent enllaç.