càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

La Càtedra INNOVA SERVEF-UV y la Càtedra Demetrio Ribes UV-CITMA, reconegudes als I Premis “Excellentia Ex Cathedra” de Bones Pràctiques de Càtedres Institucionals i de Empresa

  • 27 de juliol de 2018

La Comissió Avaluadora dels I Premis “Excellentia Ex Cathedra” de la Universitat de València, d'acord amb els requisits que s'estableixen en les bases de la convocatòria, ha admés la Càtedra INNOVA SERVEF-UV i la Cátedra Demetrio Ribes UV-CITMA a l'Observatori de Bones Pràctiques dins de les categories “Bones pràctiques en el desenvolupament d'activitats de Recerca i Innovació” i “Bones pràctiques en el desenvolupament d'activitats de divulgació i difusió cultural, acadèmica, científica i tecnológica”, respectivament.

Com a resultat d'aquests reconeixements, les bones pràctiques “Ús d'eines col·laboratives TIC per al disseny i implementació de la Carta de Serveis dels Centres SERVEF de Formació per a l'Ocupació” i “Difusió de la història del transport i les seues infraestructures, l'obra pública i l'enginyeria” passaran a formar part d'un repositori públic de pràctiques d'excel·lència de les càtedres institucionals i d'empresa del sistema universitari espanyol.

L'Observatori Excellentia Ex Cathedra, gestionat per l'Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència (OPEX) de la Universitat de València, és un banc d'experiències distingides pel seu bon fer que pretén identificar tendències i pràctiques innovadores i servir de mitjà per a donar-les a conéixer, promoure la seua discussió i anàlisi i afavorir la seua difusió i transferència.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies