càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Conferència de Daniel Lacalle en la Facultat d’Economia de la UV sobre les mesures adoptades pels Bancs Centrals per a eixir de la crisi.

  • 27 de novembre de 2017
Image de la noticia

La Càtedra Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: d'estudiant a empresari va organitzar el passat 27 de novembre, a les 19:30h a la Sala Sánchez Ayuso de la Facultat d’Economia la conferència de Daniel Lacalle sobre les mesures adoptades pels bancs centrals per a eixir de la crisi.

Daniel Lacalle és economista espanyol, Doctor en Economia i Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, gestor de fons d'inversió, professor d'Economia Global i Finances i autor de diversos llibres de divulgació econòmica.

En l'acte, l'autor va estar acompanyat de Juan Carlos Moragues, Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana i exconseller d'Hisenda i Administració Pública; José Manuel Pastor, degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València; i Domingo Ribeiro, catedràtic d'Adreça d'empreses de la Universitat de València. 

Daniel Lacalle va parlar del tema central de “La gran trampa”, tractant de contestar a la pregunta de per què els Bancs Centrals estan abonant el terreny per a la pròxima crisi, generant major deute en compte d'estar afavorint el creixement, ocupació i productivitat del país.

A més, va comentar diversos aspectes sobre les polítiques monetàries expansives que es duen a terme de forma massiva a tot el món i com escapar de la trampa de liquidesa dirigida pel Banc Central.

Per a concloure l'acte, va haver-hi un vi d'honor d'agraïment per a tots els participants i assistents a l'acte