càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Convocatòria d'ajudes econòmiques destinades a pràctiques acadèmiques externes en l'àrea de les finances, a través de la Càtedra de Finances Internacionals – Banc Santander

  • 26 de gener de 2024
Ordinador i calculadora
Imatge de Firmbee en Pixabay

El 19 de gener de 2024, s'ha publicat en el DOGV la resolució del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es convoquen ajudes per a la realització de pràctiques externes en l'àrea de finances per a estudiants de la Universitat de València, a través de la Càtedra de Finances Internacionals - Banc Santander

Aquestes ajudes estan destinades a la realització de pràctiques externes de l'estudiantat que curse estudis oficials en la Facultat d'Economia de la Universitat de València en el curs 2023/2024.

Es tracta d'ajudes diferenciades d'acord amb el següent criteri:

-Pràctiques a Espanya: 300 euros/mes.

-Pràctiques en un altre país de la UE diferent a Espanya: 600 euros/mes.

El període màxim de duració de les pràctiques serà de quatre mesos.

Les sol·licituds es poden presentar a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte en el DOGV fins a l'1 de març de 2024.

NOTA INFORMATIVA: Les sol·licituds s'han de presentar per registre electrònic tal com es reflecteix en la convocatòria. A més, els sol·licitants hauran d'emplenar el formulari online disponible en la plataforma de Beques Santander.

Enllaç al formulari online.