University of Valencia logo Logo Central Service for Experimental Research (SCSIE) Logo del portal

El 18 de maig el SCSIE reprén les seues activitats de suport a la investigació experimental

  • May 14th, 2020
SCSIE - Burjassot-Paterna

El SCSIE ha planificat un reinici gradual i progressiu de l'activitat de suport a la investigació per a la seua implantació a partir del 18 de maig de 2020.

La plataforma LIMS estarà operativa per a la petició dels diferents serveis i la reserva d'equips que ofereix el SCSIE. Atés que la incorporació de la plantilla de tècnics serà gradual i en torns de treball, el temps de resposta serà superior a l'habitual. De la mateixa manera, els slots de reserva d'equips es restringeixen al que la presència de tècnics permeta  gestionar adequadament.

En este enllaç, trobaran la guia orientativa sobre els procediments de lliurament/recepció de mostres i de l'ús d'equips en manera autoservei especific per a cada secció. És important que els usuaris que requerisquen els nostres serveis, lligen i complisquen aquests procediments, especialment pel que fa als itineraris d'accés a cadascuna de les seccions.

El Servei de Producció Animal, l'Hivernacle i la Planta d'Aquaris, declarades com a serveis essencials, tenen el seu propi protocol d'actuació. Per a consultar les condicions per a nous projectes es prega contactar amb les seues coordinadores.

L'administració del Servei treballarà fonamentalment en manera teletreball.