University of Valencia logo Logo del portal

  • CGT
Cartell Concentracio 2o d'octubre a les 18:00 h. Delegació de Govern Valencia

Per defensar la Universitat Pública els demanen per una protesta, 300 anys de presó i 400.000 euros de multa : Som 27 i més. 24 estudiants, 1 professor i 1 estudiant.

Ermengol Gassiot, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Secretari General de la CGTCatalunya i delegat sindical a la UAB. Al costat d’ell, Oriol Corral i treballador del PAS, Jordi Gassiot. A ells els demanen entre 11 i 14 anys de presó per les protestes de 2013. Els fets es remunten a 2013, on els estudiants, amb el suport de la Plataforma per la Universitat Pública, van ocupar el Rectorat en el marc d’una vaga contra la no renovació de contractes a professors i l’augment abusiu de les taxes.

Es un pas més en l’escalada repressiva contra tota lluita en defensa de les classes populars, de les més febles, de la transformació social.

Se’ns vol deixar ben clar que la protesta contra el poder, les desigualtats, les injustícies i la transformació social no pot ser tolerada ni permesa.

I nosaltres diem: Ja n'hi ha prou. Cap agressió sense resposta.

Manifest

CGT-UV

 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy