University of Valencia logo Logo del portal

  • CGT
"Valentín, la otra transición"

 

Documental produït per la CGT que analitza l'assassint del jove cenetista Valentín González en juny de 1979, i el context polític i social en el que ocorre des d'un posició crítica i llibertària.

 

 


 

Presentació documental "Valentín, la otra transición"

Presentacio debat Valentin, la otra transición

 

La secció sindical de la CGT en la Universitat de València organitza l´estrena del documental "Valentín. La otra Transición", escrit i dirigit pel nostre company José Asensio.

L'acte consistirà en la projecció de la pel·lícula i en una presentació-debat.

 

DIA: Dijous 21 d'abril

HORA: 19 h.
LLOC: Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia. Av. de Blasco Ibáñez 21.

La entrada és lliure fins a completar la sala.Tràiler

"Aborda un capítol tràgic i silenciat en la història del moviment obrer valencià dels anys de la Transició. El 25 de juny de 1979 va ser assassinat a mans de la Policia en el transcurs d’una pacífica i legal vaga de la colla de treballadors del Mercat d’Abastos, el jove de 20 anys afiliat a la CNT Valentín González Ramírez. Un fet que va commocionar a l’esquerra del País Valencià i que va suposar la major vaga general que es coneix en la ciutat".

 

 

REFERÈNCIES EN PREMSA:

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy