University of Valencia logo Logo del portal

  • CGT

Guia ajuda de prevenció

Hi ha moltes circumstàncies i motius pels quals els problemes laborals poden aparèixer: per les relacions laborals o de convivència amb els teus superiors, companys o subordinats, així com per problemes ergonòmics, d'higiene o de qualsevol altre tipus. Poden ser problemes quotidians que se solucionen amb una breu conversa, però si detectes que s'estenen en el temps i comencen a afectar-te personalment, no ho dubtes, cerca ajuda.

Des de la Secció Sindical CGT estem amb tu. Si tens cap dubte o problema amb les condicions del teu lloc de treball contacta amb nosaltres, bé a través del correu d'aquesta secció sindical: cgt@uv.es o per telèfon: 96 39 83041. També pots contactar amb les nostres delegades de prevenció:

Els delegats de prevenció són els representants dels treballadors i treballadores amb funcions específiques en matèria de prevenció de riscos laborals. Tenen una funció de vigilància i control sobre el compliment de la normativa de prevenció,  competències i prerrogatives que no depenen del beneplàcit empresarial.

Cal distingir els “delegats de prevenció” del “Servei de Prevenció” (SPMA), Servei de l'Empresa que coordina i gestiona la prevenció en l'empresa. Els delegats de prevenció i el SPMA ens reunim periòdicament en el si del Comitè de Seguretat i Salut de la Universitat de València.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy