University of Valencia logo Logo del portal

 • 8M VAGA GENERAL FEMINISTA 2019
 • Nou permía paternitat i maternitat

  08/03/19

  Canvis al permís de paternitat i maternitat 2019

  El 7 de març s'ha publicat al BOE el Real Decreto Ley de Medidas Urgentes para garantía de la igualdad de trato y de oportunidades entre mujeres y hombres en el empleo y la ocupación.

  [Read more]

 • 8M vaga feminista

  24/02/19

  8M Vaga General Feminista

  La secció sindical de CGT-PV de la Universitat de València convoca vaga general feminista el 8 de març.

  [Read more]

 • Vaga la canadenca

  05/02/19

  100 anys de la vaga de La Canadenca.

  Avui es compleixen 100 anys de la vaga de La Canadenca.

  [Read more]

 • Agressio es agressio sense excusa ni justificacio

  05/10/18

  25N DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

  La secció sindical CGT de la Universitat de València organitza dins de la campanya del 25N Dia Internacional contra la violència masclista tres tallers amb la intenció d'oferir respostes alternatives feministes d'apoderament davant les situacions de violència mostrades.

  [Read more]

 • VAGA 8 MARÇ

  07/03/18

  VAGA FEMINISTA 8 DE MARÇ 2018

  Aquest 8 de març de 2018 el conjunt del Moviment Feminista ha convocat una VAGA GENERAL FEMINISTA DE 24 HORES, aquesta iniciativa es suma a la campanya de la Vaga Internacional de Dones realitzada per les feministes de diferents països del món. La CGT és una de les organitzacions que ha convocat la VAGA GENERAL DE 24 HORES el 8 de març.

  [Read more]

 • Dona pintant grafiti tots a la vaga

  02/02/18

  # 8 de març 2018: CAP A LA VAGA FEMINISTA

  El conjunt del Moviment Feminista ha fet pública la convocatòria oficial de VAGA GENERAL FEMINISTA per al proper 8 de març. Aquesta iniciativa es suma a la campanya de la Vaga Internacional de Dones realitzada per les feministes de diferents països del món. La CGT ens posicionem al costat de les dones. Us convoquem per paralitzar tota la societat des de quatre àmbits: llars, consum, estudis i treballs de tot tipus. Fem una crida a tota la comunitat universitària perquè secunde la vaga el 8 de març. “SENSE NOSALTRES NI ES PRODUEIX NI ES REPRODUEIX”

  [Read more]

 • CARTEL DE LA EXPOSICION DE MUJERES ANARQUISTAS

  10/12/17

  Exposición LA MUJER EN EL ANARQUISMO ESPAÑOL

  En el contexto del 80 Aniversario de Mujeres Libres, tiene lugar la Exposición “La mujer en el anarquismo español" en la que se hace un recorrido por los siglos XIX, XX y XXI

  [Read more]

 • 25 Novembre dia internacional contra la violencia masclista

  24/11/17

  No ens morim, ens assassinen

  Ja n'hi ha prou de tanta Violència Masclista; ja n'hi ha prou de cap Violència Masclista.

  [Read more]

 • Cartell tallers del 25 de novembre contra la violència masclista

  27/10/17

  25N DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

  La secció sindical CGT de la Universitat de València organitza dins de la campanya del 25N Dia Internacional contra la violència masclista dos tallers, un al Campus de Tarongers i un altre al Campus de Blasco Ibáñez, amb la intenció d'oferir respostes alternatives feministes d'apoderament davant les situacions de violència mostrades.

  [Read more]

 • NO MES VIOLENCIA DE GENERE

  11/10/17

  CGT demana que la Unitat d'Igualtat coordine aturades per cada assassinat masclista

  Des de la secció sindical de CGT demanem que a través de la Unitat d’Igualtat es coordinen les convocatòries d’aturades tècniques de 5 minuts per cada assassinat produït pel terrorisme masclista. Pensem que seria convenient que es fera mitjançant la llista Zero de la UV perquè arribara a totes les persones que treballen o estudien a la Universitat de València. El Pregoner podria tenir un text ja elaborat perquè fora simplement enviar-lo quan des de la vostra Unitat es donara l’avís. A més a més és important que es faça ja que fa uns dies el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, va firmar el Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista que s’ha impulsat des de Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i que compta amb el suport de la major part de la societat civil i política valenciana.

  [Read more]

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy