• Gent cgt.
 • .
Trabajar como chinos para vivir como españoles

Universitat de València: marca blanca de Mercadona

24/10/19

El dimarts 2 d’octubre de 2018, el Consell de Govern de la Universitat de València (UV) va decidir nomenar doctor honoris causa a Juan Roig, president de Mercadona. Som molts i moltes els que ens preguntem -professorat, personal d'administració i serveis, estudiants- quins són els motius d'una decisió com aquesta.

[Read more]

Agressio es agressio sense excusa ni justificacio

25N DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

05/10/18

La secció sindical CGT de la Universitat de València organitza dins de la campanya del 25N Dia Internacional contra la violència masclista tres tallers amb la intenció d'oferir respostes alternatives feministes d'apoderament davant les situacions de violència mostrades.

[Read more]

1 Octubre Manifestación

1-o: Movilizaciones por los derechos de las personas mayores. Gobierne quien gobierne las pensiones se defienden

27/09/18

El próximo 1 de octubre vuelven las movilizaciones en defensa del sistema público de pensiones. Os convocamos a la manifestación del próximo lunes (1 de octubre) a las 18.30h. en la Plaza del Ayuntamiento de València.

[Read more]

  Imatge cartell manifestacio 1 maig

  1r de Maig 2018

  26/04/18

  CGT-PV : En defensa dels drets i llibertats de la classe treballadora

  [Read more]

  cartel manifestacio 22 març

  22-m: Mobilitzacions per unes pensions dignes, contra les pensions de misèria

  21/03/18

  La Coordinadora estatal per la Defensa del Sistema Públic de Pensions organitza protestes en tot l’Estat el 17 de març. A València, una manifestació tindrà lloc el 22 de març. La Confederació s’adhereix a les convocatòries.

  [Read more]

  QUÈ ÉS LA CGT?

   

  El primer que hem de dir és que som una organització de persones que tractem de canviar una societat que no ens agrada per desigual, injusta, autoritària i, la majoria de les vegades, irracional.

   

  No som les úniques persones disposades a canviar les coses a millor. El que ens diferencia d'unes altres, sobretot,  són els mitjans per a aconseguir-ho. Ens reclamem de la tradició llibertària, anarquista; per això parlem i tractem de fer possible l'assemblerisme, l'autogestió, és a dir, el que cada persona siga capaç de resoldre els seus problemes i necessitats; el suport mutu, quan la força pròpia no és suficient; l'acció directa per a solucionar sense intermediacions els nostres problemes; l'autonomia respecte de partits i esglésies; el respecte a les diferents opinions que conviuen en l'organització, i la voluntat realment transformadora d'aquesta societat injusta.

   

   


  Programa PAS

  PROGRAMA PAS

   

   

  GAT MULLA´T

   

  PROGRMA PDI

  PROGRAMA PDI


  VídeoPAS CGT Eleccions sindicals 2018  

  VídeoPDI CGT Eleccions sindicals 2018