Imatge cartell manifestacio 1 maig

1r de Maig 2018

26/04/18

CGT-PV : En defensa dels drets i llibertats de la classe treballadora

[Read more]

cartel manifestacio 22 març

22-m: Mobilitzacions per unes pensions dignes, contra les pensions de misèria

21/03/18

La Coordinadora estatal per la Defensa del Sistema Públic de Pensions organitza protestes en tot l’Estat el 17 de març. A València, una manifestació tindrà lloc el 22 de març. La Confederació s’adhereix a les convocatòries.

[Read more]

Vaga 8 març

CGT-PV, Intersindical Valenciana i CNT formalitzen la Vaga General de 24h per al 8 de Març al País Valencià

16/02/18

Dimarts 13 de febrer, recolzats per col·lectius de dones del País Valencià, els tres sindicats es presentaren en la Direcció General de Treball per a enregistrar la convocatòria de vaga de 24 hores que tindrà lloc el Dia Internacional de la Dona Treballadora.

[Read more]

Dona pintant grafiti tots a la vaga

# 8 de març 2018: CAP A LA VAGA FEMINISTA

02/02/18

El conjunt del Moviment Feminista ha fet pública la convocatòria oficial de VAGA GENERAL FEMINISTA per al proper 8 de març. Aquesta iniciativa es suma a la campanya de la Vaga Internacional de Dones realitzada per les feministes de diferents països del món. La CGT ens posicionem al costat de les dones. Us convoquem per paralitzar tota la societat des de quatre àmbits: llars, consum, estudis i treballs de tot tipus. Fem una crida a tota la comunitat universitària perquè secunde la vaga el 8 de març. “SENSE NOSALTRES NI ES PRODUEIX NI ES REPRODUEIX”

[Read more] 

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy