University of Valencia logo Logo del portal

  • CGT

Acord Universitat València Assemblea PIF sobre la pròrroga de contractes de 3 anys

  • July 5th, 2019

Acord Universitat València Assemblea PIF sobre l'extensión a quatre anys dels contractes de Personal Investigador en Formació de les seues convocatorias que es trobaven en vigència en el moment de l’entrada en vigor de l’Estatut del Personal Investigador en Formació.

L’acció de tancament en l’edifici de Rectorat del Personal Investigador en Formació va provocar una reunió d’urgència de representants de l’Assemblea dels PIF amb l’equip rectoral aconseguint la signatura d’un Acord que possibilitaria l’extensió  dels contractes que finalitzaven el 30 de juny, això sí, condicionats a que la GVA APROVE LA HABILITACIÓ LEGAL NECESSÀRIA per a garantir eixa continuitat.

CGT ha estat al costat d’aquest col·lectiu des del principi en les seues assemblees i mobilitzacions donant-los tot el suport i assessorament posible.

Es un pas par a millorar les condicions de treball d’el personal investigador més desprotegit de la Universitat. Però no podem contentar-nos només amb eixe acord.

Des de CGT seguim exigint millores de les seues condicions de treball: actualització de les retribucions segons el nou Estatut, actualització de la càrrega de docència, dignificació dels llocs de treball,…

 

Nota de Premsa

Acord UV- PI

 

 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy