Logo de la Universitat de València Logo Consell Social Logo del portal

El Consell Social de la Universitat de València convoca una nova edició dels Premis Universitat-Societat

  • 10 de maig de 2021
Image de la noticia

Els XXV Premis Universitat-Societat reconeixen els millors casos de cooperació entre la Universitat de València i el seu entorn

Modalitats:

“ALUMNI PLUS” / “INSIGNE UV”: Destinat a reconèixer l'excel·lència professional, acadèmica o empresarial d'una persona, egressada de la Universitat de València, amb una trajectòria contrastada i d'especial prestigi que demostre una aportació exemplar i especialment rellevant al progrés de la societat.

INNOVACIÓ: Dirigit a reconèixer investigadors o grups de recerca de la Universitat de València que es caracteritzen pel desenvolupament de projectes d'innovació o R+D amb una clara i rellevant aplicació en la societat, i que constituïsquen un exemple d'iniciativa per a estudiants i joves investigadors de la Universitat.

HUMANISME DIGITAL: Destinat a reconèixer l'ús de capacitats digitals de la comunitat universitària de la Universitat de València. Premia persones o grups que realitzen un ús rellevant, innovador i original de tecnologies habilitadores o capacitats computacionals en el desenvolupament de la seua activitat.

COL·LABORACIÓ UNIVERSITAT-SOCIETAT: Adreçat a reconèixer empreses o institucions referents en els seus sectors, amb especials vincles de col·laboració amb la Universitat demostrant una trajectòria exemplar i amb notable repercussió social.

EXCEL·LÈNCIA DOCENT: Destinat a reconèixer la labor docent dels professors de la Universitat de València.

Convocatòria oberta fins al pròxim 31 de juliol de 2021.

Per a més informació consultar: PDF  Bases Premis

Llista d'enllaços: