Logo de la Universitat de València Logo Departament de Direcció d'Empreses Logo del portal

Finalitza el I Workshop Joves Investigadors del Departament de Direcció d'Empreses

  • 12 de maig de 2023
I Workshop Joves Investigadors del Departament de Direcció d'Empreses

Finalitza el primer workshop que va tenir lloc els dies 4, 5 i 8 de maig, amb la presència de nombrosos investigadors i seminaris internacionals adreçats als assistents.

El primer dia de Workshop, 4 de maig, vam gaudir de les presentacions dels Investigador@s Junior, que van exposar els seus treballs i van rebre feedback dels relators. Després d'això, la jornada va concloure amb la presència de Dora Triki, professora a l'IB ESCE International Business School de París, que va impartir el seminari”: role of political regime", on va exposar la seva investigació sobre l'impacte del terrorisme sobre l'activitat de negocis a la zona de l'Orient Mitjà i el Nord d'Àfrica.
Ja el segon dia de workshop, 5 de maig, vam poder gaudir de la sessió de pòsters de recerca elaborats per estudiants de doctorat. Després d'una exposició inicial, els assistents van poder conversar amb els investigadors en relació amb els treballs. David Barberá, professor de la Universitat Politècnica de València (UPV), va ser l'encarregat de concloure el segon dia de workshop, amb el seminari internacional “Who can Test Test Test”? el que ens hem retrotret als moments inicials de la pandèmia i als casos concrets d'Espanya i el Regne Unit per intentar afrontar els mesos inicials.
Finalment, Justin Paul va acudir el 8 de maig per donar per finalitzat el I Workshop Joves Investigadors del Departament de Direcció d'Empreses, amb el seminari internacional "Publishing in Premier Journals: DOs and DON'Ts". Durant la seva intervenció va esmentar 13 aspectes clau a tenir en compte a l'hora de publicar a revistes de renom, als quals va afegir exemples de la seva trajectòria professional. El seminari va concloure amb aspectes negatius a tenir en compte, a més de la intervenció dels assistents, per als quals el professor Paul va resoldre els dubtes sorgits durant la seva exposició.