Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Pilar Alguacil

  05/03/19

  Pilar Alguacil a Oviedo

  El passat 28 de febrer Pilar Alguacil va participar en la jornada La fiscalidad de las Sociedades Laborales, que es va desenvolupar a Oviedo.

  [Llegir més]

 • La fiscalidad de las Sociedades Laborales

  27/02/19

  La fiscalidad de las Sociedades Laborales

  Pilar Alguacil participarà en la jornada La fiscalidad de las Sociedades Laborales el 28 de febrer. L'organització és a càrrec de l'Agrupación de Sociedades Asturianas de Trabajo Asociado y Economía Social (ASAPA), i tindrà lloc en l'Espai de Coworking Talud de la Ería d'Oviedo a partir de les 12.30.

  [Llegir més]

 • Jornada sobre Contractació Pública Social

  21/02/19

  Jornada sobre Contractació Pública Social

  El pròxim 4 d'abril es celebra la Jornada sobre Contractació Pública Social a la ciutat de València. La jornada tindrà lloc a l'Auditori Carmen Alborch de l'IVAM a partir de les 9.00. Pilar Alguacil estarà present com a ponent en una de les taules organitzades.

  [Llegir més]

 • Pilar Alguacil

  18/02/19

  Jornada ‘Nuevos paradigmas económicos en innovación social corporativa’

  La jornada va tindre lloc a Almeria amb motiu de la inauguració del Centro de Investigación en Derecho de la Economía Social y en la Empresa Cooperativa (CIDES). Pilar Alguacil va participar amb una conferència sobre l'economia del bé comú.

  [Llegir més]

 • V Plenaria Dialogi Europaei

  31/12/18

  V Plenaria Dialogi Europaei

  Els dies 11 a 14 de desembre es va celebrar la V Plenaria Taranto 2018 "L’impresa sostenibile...alla prova del dialogo, a la ciutat italiana de Taranto. En aquesta ocasió va ser la Università degli Studi di Bari “A. Moro” ex Convento Sant Francesco, la institució organitzadora. Pilar Alguacil va participar en la mateixa.

  [Llegir més]

 • Facultat de Dret

  21/12/18

  Carlos Javier Correcher Mato Premi d'Investigació Tomás y Valiente

  Carlos Javier Correcher Mato, becari adscrit al projecte ECOEB, ha guanyat el Premi d'Investigació Jurídica Tomás y Valiente de la Facultat de Dret de la UV. El passat dia 19 de desembre, el seu treball "Reflexiones sobre el nuevo deber de información directamente aplicable al sector del alojamiento colaborativo" va ser reconegut com el millor treball de recerca l'any 2018 entre els estudiants de doctorat d'aquesta Facultat.

 • Dialogi europaei

  04/12/18

  Pilar Alguacil participarà en la V Plenària "L'Impresa Sostenibile... alla prova del Dialogo"

  De l'11 al 14 de desembre se celebrarà en la ciutat italiana de Taranto la V Plenària "L'Impresa Sostenibile... alla prova del Dialogo". Aquesta trobada, que organitza en aquesta ocasió la Università degli Studi di Bari "A. Moro", es desenvolupa dins del projecte europeu Dialogi europaei. Pilar Alguacil intervindrà amb la conferència "Il regime europeo degli aiuti di stato per le imprese sociali".

 • Jornada “Cohousing senior en el cooperativismo de consumo: una solución de convivencia”

  26/11/18

  HISPACOOP va celebrar la Jornada “Cohousing senior en el cooperativismo de consumo: una solución de convivencia”

  La jornada, de caràcter gratuït, va tenir lloc al llarg del dia 19 de novembre en la seu de l'IMSERSO (Madrid) i va comptar amb la presència de diversos especialistes que van abordar en diferents taules els principals reptes als quals s'enfronten aquestes cooperatives en l'actualitat. Pilar Alguacil va exposar els resultats d'un informe elaborat per Pilar Bonet i ella mateixa sobre les cooperatives residencials per a majors, que va portar per títol “Tributación de las cooperativas residenciales para mayores”.

  [Llegir més]

 • 22/11/18

  Actes de Lectura de Treballs Fi de Grau

  Ací podeu consultar els pròxims Treballs de Fi de Grau del Departament

  [Llegir més]

 • Ester Machancoses García -

  14/11/18

  Ester Machancoses imparteix classe magistral en la UFLO (Argentina)

  La Universidad de Flores (Buenos Aires, Argentina) va acollir el passat 1 de novembre la classe magistral de la professora Ester Machancoses García. La classe va portar per títol "La fiscalidad del nuevo transporte de plataforma: plataformas y usuarios, Quo vadis?".

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies