Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Dialogi europaei

  04/12/18

  Pilar Alguacil participarà en la V Plenària "L'Impresa Sostenibile... alla prova del Dialogo"

  De l'11 al 14 de desembre se celebrarà en la ciutat italiana de Taranto la V Plenària "L'Impresa Sostenibile... alla prova del Dialogo". Aquesta trobada, que organitza en aquesta ocasió la Università degli Studi di Bari "A. Moro", es desenvolupa dins del projecte europeu Dialogi europaei. Pilar Alguacil intervindrà amb la conferència "Il regime europeo degli aiuti di stato per le imprese sociali".

 • Jornada “Cohousing senior en el cooperativismo de consumo: una solución de convivencia”

  26/11/18

  HISPACOOP va celebrar la Jornada “Cohousing senior en el cooperativismo de consumo: una solución de convivencia”

  La jornada, de caràcter gratuït, va tenir lloc al llarg del dia 19 de novembre en la seu de l'IMSERSO (Madrid) i va comptar amb la presència de diversos especialistes que van abordar en diferents taules els principals reptes als quals s'enfronten aquestes cooperatives en l'actualitat. Pilar Alguacil va exposar els resultats d'un informe elaborat per Pilar Bonet i ella mateixa sobre les cooperatives residencials per a majors, que va portar per títol “Tributación de las cooperativas residenciales para mayores”.

  [Llegir més]

 • 22/11/18

  Actes de Lectura de Treballs Fi de Grau

  Ací podeu consultar els pròxims Treballs de Fi de Grau del Departament

  [Llegir més]

 • Ester Machancoses García -

  14/11/18

  Ester Machancoses imparteix classe magistral en la UFLO (Argentina)

  La Universidad de Flores (Buenos Aires, Argentina) va acollir el passat 1 de novembre la classe magistral de la professora Ester Machancoses García. La classe va portar per títol "La fiscalidad del nuevo transporte de plataforma: plataformas y usuarios, Quo vadis?".

 • ECOEB

  25/10/18

  Congrés Internacional sobre Economia Col·laborativa, Economia Social i Benestar (ECOEB)

  Els pròxims dies 29 i 30 de novembre es celebrarà a València el Congrés Internacional sobre Economia Col·laborativa, Economia Social i Benestar (ECOEB).

  [Llegir més]

 • ADEIT

  24/10/18

  Presentació de cursos

  El pròxim dilluns 29 a les 10.30 hores en ADEIT es presenten el Diploma pràctic en tributació empresarial, dirigit a advocats i economistes i el Diploma de gestió tributària i comptable per a cooperatives, on existeixen pocs professionals qualificats.

  [Llegir més]

 • Núvol de paraules - Mapamundi

  23/10/18

  Jornades Internacionals: Reptes i Oportunitats de l'administració tributària en l'era digital

  Organitzada per l'Àrea de Dret Financer i Tributari de la Universitat Cardenal Herrera CEU, juntament amb la Generalitat València i l'Institut d'Estudis Fiscals, que s'han celebrat els dies 15 i 16 d'octubre en el Saló d'Actes del Campus d'Elx de la Universitat Cardenal Herrera CEU, les Jornades Internacionals: Reptes i Oportunitats de l'administració tributària en l'era digital. Les Jornades han comptat amb la presència del grup ECOEB.

  [Llegir més]

 • XVI Jornada Estatal de Empresas de Inserción: Presente, Pasado y Futuro. DEI2018

  20/09/18

  XVI Jornada Estatal d'Empreses d'Inserció: Present, Passat i Futur. DEI2018

  El dimecres 19 de setembre, a les 09:30 hores, va tenir lloc en el Caixaforum Madrid (Passeig del Pardo, 36), la desè sisena Jornada Estatal d'Empreses d'Inserció.

  [Llegir més]

 • Jornada sobre fiscalitat i legislació en cooperatives agroalimentàries

  19/09/18

  Jornada sobre fiscalitat i legislació en cooperatives agroalimentàries

  El passat 18 de setembre, la Unión Regional de Cooperativas Agrarias de Castilla y León (URCACYL) va celebrar en Tordesillas (Valladolid) la “Jornada sobre Fiscalitat i Legislació en Cooperatives Agroalimentàries”.

  [Llegir més]

 • La fiscalidad en las cooperativas agroalimentarias y acuerdos de intercooperación

  11/09/18

  Jornada de presentació de la càtedra de Cooperatives Agroalimentàries en la UV

  El proper 26 de setembre es presentarà oficialment la càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València (UV), finançada per Cooperatives Agro-alimentàries d'Espanya. Serà en el marc d'una jornada sobre fiscalitat i cooperació en l'àmbit de les cooperatives.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies