Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Doctorats

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Imatge del logo d'Amical Wikimedia

  23/10/19

  Setmana del Viquipedisme en català

  Dimarts 29 i dijous 31 d'octubre se celebrarà la Setmana del viquipedisme en català a càrrec de Montse Sàez Matalí i Francesc Fort. Aquesta activitat està oberta a tothom i és una iniciativa conjunta de les assignatures 35408 Edició de textos en Llengua Catalana i 35399 Literatura Catalana Medieval II del Grau de Filologia Catalana.

  [Llegir més]

 • 30/09/19

  El sector editorial valencià: present i futur

  Dimarts, 1 d'octubre a les 19 hores a l'aula 400 de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, Manel J.M. Romero, secretari de l'Associació d'Editors del País Valencià, oferirà una lliçó amb el títol "El sector editorial valencià: present i futur", dins de l'assignatura d'Edició de textos en llengua catalana.

 • Imatge del cartell del congres amb una màquina d'escriure

  30/09/19

  Reescriptures literàries. La hipertextualitat en les literatures occidentals (1900-1936)

  Del 12 al 14 de novembre tindrà lloc a la Sala de Graus i a la Sala de Juntes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació el congrés internacional Reescriptures literàries. La hipertextualitat en les literatures occidentals (1900-1936)

  [Llegir més]

 • Imatge d'una escena del monòleg amb l'actor

  23/09/19

  Pompeu Fabra. Jugada mestra!

  El dia 24 de setembre a les 17 hores al Saló d'Actes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació tindrà lloc el monòleg Pompeu Fabra. Jugada mestra!. La idea, text i interpretació són d'Òscar Intente i la direcció i la col·laboració en el text és de Maria Pla. Aquesta activitat està organitzada pel Departament de Filologia Catalana, la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i el Servei de Política Lingüística de la Universitat de València.

 • Imatge de llibres oberts i una tablet damunt d'una taula

  12/06/19

  Diploma d'especialització en capacitació per a l'ensenyament en valencià

  L'ADEIT ofereix per al curs 2019-20 el Diploma d'especialització en capacitació per a l'ensenyament en valencià, organitzat conjuntament pels departaments de Didàctica de la Llengua i la Literatura i de Filologia Catalana de la Universitat de València, amb la col·laboració del Servei de Política Lingüística. El Diploma comença a l'octubre del 2019 i acaba al febrer del 2020 (https://postgrado.adeituv.es/ca-valencia/cursos/cursos-1/19412380/home.htm)

  [Llegir més]

 • 30/05/19

  Alumnes de Filologia Catalana expliquen els avantatges de cursar aquest grau

  [Llegir més]

 • Imatge d'un ordinador, un mòvil i papers en blanc

  27/05/19

  (Re)Pensar les Humanitats a les aules

  Els propers dies 30 i 31 de maig celebrarem el congrés "(Re)pensar les humanitats a les aules. La innovació docent en l'ensenyament de la literatura antiga", organitzat per la Xarxa d'Innovació LiCAiNT.

  [Llegir més]

 • Imatge d'un llibe obert amb unes ulleres damunt

  03/05/19

  Variació en les posicions dels clítics en complexos verbals: una perspectiva panromànica

  El dia 8 de maig a les 18 hores a la Sala de Juntes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació tindrà lloc el Seminari impartit per Anna Paradís de la Universitat Autònoma de Barcelona.

  [Llegir més]

 • Imatge del cartell de la Jornada

  17/04/19

  Jornada d'Onomàstica Hispànica

  Els dies 9 i 10 de maig a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació tindrà lloc la Jornada d'Onomàstica Hispànica / XII Jornada d'Onomàstica de l'AVL, organitzada per l'Acadèmica Valenciana de la Llengua i amb la col·laboració del Departament de Filologia Catalana.

 • Imatge comic mikko

  15/04/19

  Trobada amb l'il·lustrador Mikko

  El dia 17 d'abril de 10 a 12 hores a l'aula S07, dins de l'assignatura "Cultura i literatura per a infants i joves en llengua catalana" del Grau de Filologia Catalana parlarem amb l'il·lustrador @miguelismikko.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies