Castellano
English
Directori
Facultats i Escoles
Departaments
Serveis
Instituts Investigació i ERI
Grups d'Investigació
Altres estructures
Consell de Direcció
Altres òrgans d'Universitat
Fundacions i entitats associades
Càtedres institucionals
Cercador de Persones
Plànols
Directori telefònic
Emergències i Seguretat
User
ENTORN D'USUARI UV
Seu electrònica UV
Registre General
Tauler Oficial d'anuncis UV
Aula Virtual
Perfil de contractant
Menú
El Departament
Presentació
Organització
Secretaria
Recursos d'informació
Ubicació i Contacte
Docència en Grau
Graus
Docència en Postgrau
Màsters Universitaris
Titols Propis
Doctorats
Doctorats vinculats amb el Departament
Investigació
Projectes del Departament
Grups d'Investigació
Memòries d'investigació
Personal
Professorat i personal investigador
Personal Tècnic i d'Administració del Departament
Inici
>
Investigació
> Projectes del Departament
Submenu
Obtención de productos de alto valor añadido para el sector alimentario y cosmético del dátil del Palmeral de Elche
VALHORTA
Actividad biológica de esteroles presentes en alimentos y complementos alimenticios en dianas terapeúticas a nivel cardiovascular e intestinal.
Tecnologies innovadores per a una alimentació sostenible - ALISOST
Eco-innovative extraction of nutrients and bioactive compounds from agri-food co-products for the design of healthier foods. Study of biological activities.
Estudio de la aplicación de solventes naturales sostenibles para la valorización de subproductos de la industria citrícola.
Kakivalue
Exposición combinada a micotoxinas y plaguicidas. Evaluación del riesgo, seguridad y estrategias de mitigación.
Obtención de productos de alto valor añadido para el sector alimentario y cosmético del dátil del Palmeral de Elche
Obtención de aditivos funcionales y agro nutrientes a partir de residuos de la molienda de arroz (BALBRAN)
FRESHFRUIT
OCEÁNIDE
Kakivalue
Actiurròs