Logo de la Universitat de València Logo Departament Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal Logo del portal

Augmenta la proporció d’homes treballadors actius o a l’atur entre les persones amb addicció a les noves tecnologies en la Comunitat Valenciana.

  • 10 de novembre de 2022
Image de la noticia

Un estudi de Marina Cuquerella i Ana M. García, investigadores del Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat de València, analitza el perfil de les persones ateses per addicció a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a les 33 Unitats de Conductes Addictives (UCA) de la Comunitat Valenciana entre el 2018 i el 2020. Conclouen que les persones amb aquest tipus d’addiccions són majoritàriament homes, menors de 30 anys, amb estudis primaris o inferiors i que conviuen amb els seus pares. Tot i això, en el període estudiat s’observa una tendència a l’augment en l’edat i en la proporció d’homes i de persones treballadores actives afectades per aquesta patologia.