Logo de la Universitat de València Logo Departament de Metodologia de les Ciències del Comportament Logo del portal

Amparo Oliver, directora d'ARMAQoL, s'incorpora al Patronat de la Fundació ADEIT

  • 7 de novembre de 2023
Image de la noticia

El Patronat de la Fundació ADEIT va aprovar el 17 d'octubre de 2023 la incorporació d'Amparo Oliver, en qualitat de patrona electa cooperadora persona física. El patronat està integrat també per personalitats com Alejandro Escribá Esteve, Fernando Ibáñez Ferriol, Ana Mª Lluch Hernández, Ángela Pérez Pérez i Javier Quesada Ibáñez.

El Patronat de la Fundació ADEIT va aprovar el 17 d'octubre de 2023 la incorporació d'Amparo  Oliver, en qualitat de patrona electa cooperadora persona física. El patronat està integrat també per personalitats com Alejandro Escribá Esteve, Fernando Ibáñez Ferriol, Ana Mª Lluch Hernández, Ángela Pérez Pérez i Javier Quesada Ibáñez. Durant la sessió la catedràtica de metodologia de les ciències del comportament que dirigeix el nostre grup d'investigació, va manifestar la seua voluntat de contribuir, a través d'ADEIT, a sumar actius, aportar valor i noves perspectives que impulsen el desenvolupament i el progrés, també, de la Universitat de València (UV). Amparo se suma a un patronat compost per representants de la UV i per vint de les més representatives empreses i entitats de la Comunitat Valenciana

En un altre ordre de coses, també recentment, la nostra companya Amparo Oliver es va reunir 3 i 4 de novembre, amb els professors responsables de la microcredencial en Estudis Japonesos de la UV, Marcos Centeno i Raul Fortes i amb el Prof. Robert Crocker, sociòleg director de l'àrea d'Estudis Japonesos en Nanzan University, en Nagoya, prefectura d'Aichi al Japó. Es tracta d'una universitat privada entre les més rellevants del país, amb línies de treball afins a les del nostre grup ARMAQoL, en promoció de qualitat de vida, però prevalent l'enfocament d'investigació qualitativa. D'estes reunions sens dubte sorgiran noves sinergies i col·laboracions.

Llista d'enllaços: