Logo de la Universdad de Valencia Logo Departamento de Educación Comparada e Historia de la Educación Logo del portal

Es presenten les activitats soci-educatives i culturals en el marc del projecte Bambey-València al llarg del curs 2020-2021.

Llaços amb Bambey

Aquesta sèrie de podcast s’engloba dins del Projecte Càtedra UNESCO de la Universitat de València, que té com a objectiu l’elaboració de materials educatius per al centre d’infància vulnerable de Bambey (Senegal).

El projecte consisteix en elaborar materials didàctics per a un centre de dia on conviuen joves estudiants, mares de xiquets/es xicotets/es i els/les mateixos/es xiquets/es, així com també estudiants que acudeixen al centre per a fer els deures escolars, entre altres labors.

Entre el material didàctic elaborat es realitzaran una sèrie de podcast educatius i d’intercanvi d’experiències entre Bambey i València, en col·laboració amb la plataforma Arremora:

 

   

 

Cette série de podcasts s’inscrit dans le cadre du Projet Chaire UNESCO de l’Université de Valence, qui a pour objectif l’élaboration de matériels éducatifs pour le centre pour enfants vulnérables de Bambey (Sénégal).

Le projet consiste à mettre au point des matériels didactiques pour un centre DÍA où cohabitent de jeunes élèves, des mères d’enfants et de jeunes enfants avec ces derniers, et enfin des élèves qui viennent y faire leurs devoirs, etc.

Parmi ces matériels didactiques élaborés, une série de podcasts éducatifs et d’échanges d’expériences entre Bambey et Valence, en collaboration avec la plateforme Arremora seront réalisés.

Episodi 1. Presentació (28-abr-2021)

Aquest primer episodi està pensat com una carta de presentació d’algunes de les persones implicades en el Projecte Càtedra UNESCO de la Universitat de València. Una manera de començar un diàleg radiofònic amb Bambey (Senegal). Al llarg del podcast es podran sentir veus en castellà, francés i Wolof.

Episodi 2. Civisme (29-jul-2021)

En aquest segon episodi, donem resposta al tema proposat per Bembey: el civisme. Parlem de conceptes com l’educació per a la ciutadania, la mediació, la ciutadania des de l’enfocament de les epistemologies del Sud i d’eco-civisme.