Logo de la Universdad de Valencia Logo Departamento de Filología Catalana Logo del portal

Setmana del Viquipedisme en català

  • 23 octubre de 2019
Imatge del logo d'Amical Wikimedia

Dimarts 29 i dijous 31 d'octubre es va celebrar la Setmana del viquipedisme en català a càrrec de Montse Sàez Matalí i Francesc Fort. Aquesta activitat és una iniciativa conjunta de les assignatures 35408 Edició de textos en Llengua Catalana i 35399 Literatura Catalana Medieval II del Grau de Filologia Catalana.

El dimarts 29 i el dimecres 31 d'octubre se celebrà la Setmana del viquipedisme en català a càrrec de Montse Sáez Matalí i Francesc Fort (Amical Wikimedia)

Dimarts 29 d'octubre a les 19 hores a l'aula 400 (Quarta planta - Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació) es va impartir la sessió "Aprén a transcriure textos en la plataforma Viquitexts" (https://ca.wikisource.org).

Dijous 31 d'octubre a les 10 hores a l'aula 110 (Primera planta - Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació) es va impartir la sessió "Aprén a editar entrades de la Viquipèdia" (https://ca.wikipedia.org).

Aquestes sessions van estar presentades per la professora Rosanna Cantavella i eren una iniciativa conjunta de les assignatures 35408 Edició de textos en Llengua Catalana i 35399 Literatura Catalana Medieval II del Grau de Filologia Catalana de la Universitat de València. 

Lista de enlaces: