Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Biomedicina i Farmàcia Logo del portal

Els estudiants del Programa de Doctorat tenen disponible per a la seua formació la infraestructura de recerca i els recursos bibliogràfics pertanyent als Departaments de Farmacologia i Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica, així com les biblioteques dels hospitals Universitaris de València i Castelló.
Els laboratoris de recerca estan equipats de material, aparells i instruments adequats perquè els estudiants realitzen els treballs experimentals de la seua recerca i de les activitats formatives corresponents al seu Projecte de Tesi Doctoral. Es troben en l'edifici de la Facultat de Farmàcia, en la Facultat de Medicina, així com en l'Hospital General Universitari de València. Altres instal·lacions, com les corresponents al Servei Central de Suport a la Recerca Experimental de la UV, també són accessibles a aquests estudiants previ acord del director del Projecte de Tesi Doctoral amb la Unitat Tècnica corresponent.
Quant als recursos bibliogràfics i de fonts d'informació, els respectius departaments compten amb biblioteques especialitzades. Així mateix, l'estudiant pot utilitzar tots els recursos de les Biblioteques de la UV, bé en format paper bé en format electrònic accessible a tots els estudiants de doctorat des de qualsevol ordinador mitjançant la xarxa informàtica de la UV (VPN).
Per a la part bibliogràfica i accés a fonts d'informació es disposa de les biblioteques dels respectius departaments i la Biblioteca General de la Universitat de València, així mateix la universitat té una excel·lent instal·lació de xarxa informàtica que permet l'accés als estudiants de doctorat.
Els estudiants tenen l'oportunitat d'establir contactes amb altres col·legues del mateix camp d'activitat en la seua assistència a Congressos específics de les àrees de coneixement implicades. Reben per a açò suport de diferents entitats i serveis de la pròpia Universitat com el SEDI (http://www.uv.es/uvweb/estudiantes_uv/ca/novetats-1285852853619.html).
Es facilita així mateix la integració dels estudiants en altres institucions o instal·lacions de recerca durant períodes curts, mitjançant diferents ajudes i convocatòries de la UV, que són publicades en la web del Servei de Relacions Internacionals de la mateixa ( www.uv.es/relint) o que provenen d'altres organismes (com el Ministeri d'Educació i Ciència o xarxes europees que convoquen periòdicament beques Marie Curie).
Els projectes de recerca finançats mitjançant ajudes obtingudes en convocatòries públiques competitives disposen habitualment de partides econòmiques que es destinen a finançar les despeses derivades de la mobilitat dels doctorands, com són assistència a congressos i estades curtes en altres centres de recerca.
La universitat de València i la Fundació de la universitat de València ha desenvolupat l'Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL), la pàgina web del qual és la següent:

L'Observatori té com a objectiu ajudar en la inserció laboral a tots els estudiants i titulats de la Universitat de València i millorar les seues capacitats professionals.
Per a aconseguir aquests objectius el OPAL disposa d'una sèrie de serveis com són:

  • Orientació i assessorament
  • Ocupació i emprenedors
  • Formació
  • Estudis i anàlisis