Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

Què és la tesi doctoral

La tesi doctoral es defineix com un treball original d’investigació elaborat pel candidat/a en qualsevol disciplina. 

Director o directora de tesi

Per a la elaboració de la tesi doctoral la Universitat assignarà al doctorand/a un director/a que serà un doctor/a amb experiència investigadora acreditada. La tesi doctoral podrà ser codirigida amb altres doctors/es. 

La Comissió Acadèmica del Programa de Doctorat estableix els següents criteris específics per a poder ser Director/a de Tesi:

  • En el moment d'inscripció de la tesi el director/s han de tenir almenys un sexenni.
  • Alternativament hauran d'haver estat Investigador Principal d'un projecte de convocatòries nacionals en els últims 5 anys.
  • En casos excepcionals la Comissió decidirà en funció de les publicacions, valorant-se els treballs com a autor sènior.

Matrícula

Els doctorands admesos a un programa de doctorat es matricularàn anualment del concepte de tutela acadèmica de doctorat. 

Inscripció de la tesi doctoral

El doctorand/a haurà de presentar, amb anterioritat al dipòsit de tesis doctoral, la inscripció de tesi. 

Dipòsit de la tesi doctoral

Amb anterioritat a la lectura el doctorand/a haurà de fer el dipòsit de tesi doctoral d’acord amb el Reglament d’avaluació i dipòsit doctoral aprovat pel Consell de Govern de la Universitat de València. 

* La publicació als dos repositoris son obligatoris

Defensa

La tesi doctoral s’avaluarà en l’acte de defensa que tindrà lloc en sessió pública i consistirà en l'exposició i defensa pel doctorand/a del treball d’investigació. Els doctors presents en l’acte públic podràn formular qüestions en el moment i manera que assenyale el president/a del tribunal.  

Qualificació

El tribunal emetrà un informe i la qualificació global concedida a la tesi d'acord amb la següent escala: No apte, aprovat, notable i excel·lent.
El tribunal podrà atorgar l'esment de cumlaude si la qualificació global és d'excel·lent i s'emet en tal sentit el vot secret positiu per unanimitat

Esquema Estudis Doctorat R.D. 99/2011

 

 

 Normativa reguladora:

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies