University of Valencia logo Logo Department of Financial Law and Legal History Logo del portal

Congrés Homenatge a Carmelo Lozano

  • July 14th, 2022
Image de la noticia

La dedicació i el compromís amb la Universitat Pública, l'excel·lència acadèmica, la generosa atenció i lliurament als seus companys, deixebles i alumnes, com a divises indestructibles del  quefer acadèmic i del tarannà personal i professional del Professor Carmelo Lozano, demanden i justifiquen la iniciativa del Departament de Dret Financer i Tributari de la Universitat de València de promoure una trobada acadèmica en la qual els Docents d'aquesta disciplina puguem reflexionar junts sobre algunes de les qüestions jurídiques que van despertar major atenció i interés de Carmelo Lozano al llarg de la seua fecunda trajectòria acadèmica. Trajectòria fatalment truncada en plena maduresa, el 25 de maig de 2020, quan estaven per a complir-se Cinquanta anys del reconeixement oficial del “Dret Financer i Tributari” en els Plans d'estudi de la Llicenciatura en Dret per l'Ordre del Ministeri d'Educació de desembre de 1970.

Aquest és el sentit i la raó de ser del Congrés “Mig segle de Dret Financer i Tributari. Reflexions de l'Acadèmia” amb el qual Mestres, Companys i Deixebles del Professor Carmelo Lozano volem honrar la seua Memòria.

Web del Congrés

Assistència Acte inaugural

L'Àrea de Dret Financer i Tributari té la voluntat de permetre l'assistència a tots aquells companys de la Comunitat Universitària que ens vulguen acompanyar en l'acte inaugural del Congrés Homenatge a Carmelo Lozano, en el Paranimf de la Universitat, fins a completar aforament, el matí del dia 8 de setembre des de les 10.00 hores fins a les 11.30 hores. Per a això, hauran d'inscriure's en el correu congresocarmelo@gmail.com; i en dates pròximes a la celebració, s'informarà, individualment, de la possibilitat d'assistència a aquest.

Gràcies a tots per la vostra implicació.

Images: