University of Valencia logo Logo Department of Financial Law and Legal History Logo del portal

L’Aula Empresocial participa en una taula de debat sobre la sostenibilitat com a part de l’estratègia empresarial

  • December 10th, 2020
Image de la noticia

El passat 2 de desembre va tenir lloc la taula de debat «LAB-ODS: La sostenibilitat com a part de l’estratègia empresarial», un esdeveniment organitzat per ESIC Business & Marketing School València i en el qual va participar l’Aula d’Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València.

L’Aula Empresocial de la Universitat de València, juntament amb ESIC, la Universitat Jaume I i Florida Universitària, forma part de les entitats que han creat el LAB-ODS per a mesurar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en les empreses valencianes. Aquest LAB-ODS està finançat per la Direcció General d’Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana.

La taula redonda va versar sobre la importància dels ODS en les empreses i el seu entorn. El debat va ser organitzat per ESIC València, en col·laboració amb Caixa Popular, i coordinat per Ángel Garrigós, director de la Unitat de Desenvolupament Professional d’ESIC.

La taula estigué formada per Alejandro Moreno, Climate Finance Expert de la FAO i professor d’ESIC; Begoña García, directora d’I+D en Jeanología; Jesús Fajardo, gerent d’Asapor Engineering; Paco Alós, director de Responsabilitat Social i Relacions Institucionals de Caixa Popular; Mª Jesús Muñoz, catedràtica de la Universitat Jaume I, i Teresa García, directora general d’Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana.