University of Valencia logo Logo Department of French and Italian Logo del portal

La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació rep a l’escriptor Serge Lamothe (Quebec) la primera setmana de maig, dins dels actes commemoratius de la Francofonia de 2023.

  • April 26th, 2023
Image de la noticia

L’escriptor protagonitzarà dos esdeveniments al llarg de la seua estada, convidat pel Departament de Filologia Francesa i Italiana y el Màster en Traducció Humanística i Creativa.

Serge Lamothe, dins del programa de Conferències Franco-Italianes, organitzat pel Departament de Filologia Francesa i Italiana amb motiu de la recent publicació de la traducció del poemari Mi tierra es un fondo de océano (La Lucerna, 2023), impartirà la conferència: “Écrire au XXIe siècle” el dimecres 3 de maig a les 19 hores. El debat es retransmetrà en streaming i en obert:

https://uv-es.zoom.us/j/99235359511?pwd=akhhN2tNUGFKTkMxOEE0OUJsZ1dlQT09

Dimecres 3 de maig (10:00-12:00, aula106), convidat pel Màster en Traducció Humanística, animarà un seminari de traducció amb els estudiants del MTHC, que han traduït enguany una de les seues obres poètiques en el curs. L’acte està obert al públic en general.

Finalment, amb motiu de les recents publicacions de traduccions al castellà de obres seues, l’escriptor signarà exemplars en la Fira del Llibre de Valencia el dissabte 6 de maig en la caseta de l’editorial Verbum (18.00-19:00).