University of Valencia logo Logo Department of Geography Logo del portal

TERRAenVISION 2024 - Del 8 al 11 de juliol

  • May 10th, 2024
TERRAenVISION 2024 - Del 8 al 11 de juliol

El nostre planeta pateix les activitats humanes. L'agricultura, les ciutats, la natura i les indústries han de fer una transició per afrontar els reptes relacionats amb el clima, la biodiversitat i la disponibilitat de recursos. Cada cop sorgeixen més evidències científiques i pràctiques que mostren que les solucions que inclouen la naturalesa i que es basen en la naturalesa permeten que la humanitat visqui dins dels límits planetaris. Malgrat l'evidència, les NBS encara no són la primera opció a l'hora de buscar solucions transformadores per a l'agricultura, la natura, les ciutats i la indústria.
 
Per crear les condicions favorables per a la transició cap a una societat que es mantingui dins dels límits planetaris, cal que els científics, els responsables polítics, els instituts financers i la indústria uneixin forces.
Aquesta conferència pretén oferir una plataforma per a un ampli ventall de parts interessades que junts puguin intercanviar experiències i identificar noves vies de transformació cap a una societat sostenible dins dels límits planetaris. TERRAVISION promou l'intercanvi d'investigació científica, solucions de la indústria i coneixements de la política de col·laboració interdisciplinària i treball en xarxa. Per facilitar el diàleg entre científics i grups d'interès amb un mateix objectiu, treballar sobre el mateix tema social però amb diferents orígens. En reunir les persones i els seus coneixements, podrem fer els passos cap a solucions que puguin portar la nostra societat a una situació més sostenible. En aquesta conferència, volem vincular-nos a polítiques internacionals com els Objectius de Desenvolupament Sostenible, les convencions de l'ONU sobre el clima, el Green Deal, la COP i la PAC.
 
Aquesta conferència s'emmarca en temes relacionats amb les grans transicions del nostre temps. Cada tema s'inicia amb dues ponències plenàries de 20 minuts, seguida d'una discussió. Després del ple, s'organitzaran diverses sessions paral·leles.

Links: