University of Valencia logo Logo del portal

  • Llibre

II Seminari Societat Civil i Paisatge

  • October 16th, 2018
II Seminari Societat Civil i Paisatge

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la UV i el Centro para el Conocimiento del Paisaje organitzen el proper 8 de novembre el II Seminari Societat Civil i Paisatge, amb el títol "Paisatge i Participació Ciutadana". El seminari abordarà tres aspectes essencials de la relació paisatge-societat, com són les aportacions de la ciència al tractament del paisatge, la governança del paisatge i les iniciatives ciutadanes per a la salvaguarda del paisatge.

Tot això amb l'objectiu final d'implementar i impulsar eines que facilitin i permetin la participació ciutadana en matèria de paisatge, en un moment en què la participació s'ha convertit en una qüestió imprescindible per a l'èxit de les polítiques, el disseny d'accions i la posada en valor i modificació del paisatge.

En aquesta activitat hi col·laboren el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat i la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana.

Els assistents inscrits obtindran un certificat d'assistència de la UV. Ja podeu inscriure-us al següent enllaç:

http://links.uv.es/EblgW8j

Links:

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy