Universitat de ValènciaGrau en Bioquímica i Ciències BiomèdiquesFacultat de Ciències Biològiques Logo del portal

 • Pau Esparzá Moltó

  "M'ha permès realitzar un dels meus propòsits en la vida"

  Pau Esparzá Moltó, Centre de Biologia Molecular (UAM-CSIC) | 21 de de maig de 2015

  Vaig decidir estudiar el Grau en Bioquímica i Ciències Biomèdiques perquè des de sempre m'ha agradat molt la Biologia i tenia clar que volia dedicar-me a la recerca en aquest camp. Vaig veure una excel·lent oportunitat en el nou grau de la Universitat de València, ja que presentava un pla d'estudis que oferia una visió molecular i cel·lular de la Biologia, aspectes que sempre m'han atret.

  [Llegir més]

 • Ana Domingo Muelas

  "El dur treball queda recompensat al final, ja que eixim molt preparats i amb un alt nivell"

  Ana Domingo Muelas, ERI de Biotecnologia i Biomedicina | 21 de de maig de 2015

  Al meu entendre, el grau en Bioquímica i Ciències Biomèdiques per la Universitat de València, és un dels més complets dins dels graus enfocats cap a la recerca en les àrees de Biologia Molecular i Biomedicina. El primer any és totalment de formació bàsica, amb assignatures comunes a altres graus, per la qual cosa cal esperar al segon any per a entrar en contacte amb la Biologia Molecular. Açò queda totalment compensat en els següents anys.

  [Llegir més]

 • Samuel Miravet Verdes

  "Aquest grau permet que siguem capaços d'enfrontar-nos perfectament a un procés de recerca de principi a fi"

  Samuel Miravet Verdes, Universitat de Barcelona i Pompeu-Fabra | 21 de de maig de 2015

  El grau en Bioquímica i Ciències Biomèdiques és el millor primer pas que pot donar una persona amb interès en la recerca tant bàsica (biologia molecular, genètica, etc) com a aplicada, especialment en la salut humana. A més d'adquirir infinitat de coneixement teòric i pràctic, considere que tots eixim amb una sèrie de principis i valors que ens permeten fer coses importants en ciències, siga del camp que siga.

  [Llegir més]

 • Divya Chugani Mahtani

  "Es potencia la creativitat i el coneixement crític de la ciència"

  Divya Chugani Mahtani, Universitat de València | 21 de de maig de 2015

  Entre les situacions més complicades per les quals passa un estudiant es troba l'elecció de la carrera que ha d'estudiar. Sense cap dubte és una decisió important que, en la majoria dels casos, determina el futur professional de la persona i s'ha d'escollir bé. En el meu cas, sempre tenia clar que anava estudiar alguna cosa relacionat amb les ciències de la vida, “Medicina en ULPGC” em deien tots, però no, vaig acabar optant per Bioquímica i Ciències Biomèdiques en la UV, i no, no em penedisc per més complicat que puga sonar el nom.

  [Llegir més]