• .

  Grau en Bioquímica i Ciències Biomèdiques

 • .
 • .
 • .

  Grau en Bioquímica i Ciències Biomèdiques

Programa de prácticas en EEUU para jóvenes españoles recientemente graduados.

31/12/16

El 27 de juliol es va publicar una resolució del Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació (SEPIE) i de la Secretaria General d'Immigració i Emigració per la qual s'aprova la convocatòria per a la realització de pràctiques laborals en empreses d'Estats Units d'Amèrica.

[Llegir més]

La Universitat i Fisabio participen en un estudi genètic que fixa l’origen del bacteri de la sífilis

12/12/16

Un estudi internacional en el qual ha participat l’investigador i catedràtic de genètica de la Universitat de València i investigador de la Unitat Mixta en Infecció i Salut Pública de la Fundació Fisabio i l’Institut Cavanilles Fernando González, ha demostrat que l’origen de les actuals soques del bacteri causant de la sífilis, 'Treponema pallidum', subespècie 'pallidum' (TPA), se situa en el segle XVIII. El treball, publicat en la revista 'Nature Microbiology', afirma que el bacteri va mutar en el segle XX, després del descobriment i l’aplicació de la penicil·lina, fet que va contribuir a l’actual expansió mundial de la sífilis.

[Llegir més]

  Jorge F. Vázquez-Castellanos, investigador de la Unitat Mixta en Genòmica i Salut de la Fundació Fisabio i la Universitat de València; i María José Gosalbes, investigadora de la Unitat Mixta i del CIBERESP.

  Un estudi de la Universitat, l’Hospital Ramón i Cajal i Fisabio revela que els prebiòtics milloren la immunitat de persones amb VIH

  01/12/16

  Un estudi de la Universitat de València, l’Hospital Ramón i Cajal i Fisabio ha demostrat que l’administració de prebiòtics influeix en la composició i el funcionament dels bacteris intestinals de les persones afectades pel VIH i que millora paràmetres d’inflamació i funció immunològica. Els resultats, publicats en la revista Mucosal Immunology (del grup ‘Nature’) confirmen que aquests tractaments són efectius per controlar la inflamació crònica que pateixen aquests pacients.

  [Llegir més]

   • Pau Esparzá Moltó

    "M'ha permès realitzar un dels meus propòsits en la vida"

    Pau Esparzá Moltó, Centre de Biologia Molecular (UAM-CSIC) | 21 de maig de 2015

    Vaig decidir estudiar el Grau en Bioquímica i Ciències Biomèdiques perquè des de sempre m'ha agradat molt la Biologia i tenia clar que volia dedicar-me a la recerca en aquest camp. Vaig veure una excel·lent oportunitat en el nou grau de la Universitat de València, ja que presentava un pla d'estudis que oferia una visió molecular i cel·lular de la Biologia, aspectes que sempre m'han atret.

    [Llegir més]

   • Ana Domingo Muelas

    "El dur treball queda recompensat al final, ja que eixim molt preparats i amb un alt nivell"

    Ana Domingo Muelas, ERI de Biotecnologia i Biomedicina | 21 de maig de 2015

    Al meu entendre, el grau en Bioquímica i Ciències Biomèdiques per la Universitat de València, és un dels més complets dins dels graus enfocats cap a la recerca en les àrees de Biologia Molecular i Biomedicina. El primer any és totalment de formació bàsica, amb assignatures comunes a altres graus, per la qual cosa cal esperar al segon any per a entrar en contacte amb la Biologia Molecular. Açò queda totalment compensat en els següents anys.

    [Llegir més]

   • Samuel Miravet Verdes

    "Aquest grau permet que siguem capaços d'enfrontar-nos perfectament a un procés de recerca de principi a fi"

    Samuel Miravet Verdes, Universitat de Barcelona i Pompeu-Fabra | 21 de maig de 2015

    El grau en Bioquímica i Ciències Biomèdiques és el millor primer pas que pot donar una persona amb interès en la recerca tant bàsica (biologia molecular, genètica, etc) com a aplicada, especialment en la salut humana. A més d'adquirir infinitat de coneixement teòric i pràctic, considere que tots eixim amb una sèrie de principis i valors que ens permeten fer coses importants en ciències, siga del camp que siga.

    [Llegir més]

   • Divya Chugani Mahtani

    "Es potencia la creativitat i el coneixement crític de la ciència"

    Divya Chugani Mahtani, Universitat de València | 21 de maig de 2015

    Entre les situacions més complicades per les quals passa un estudiant es troba l'elecció de la carrera que ha d'estudiar. Sense cap dubte és una decisió important que, en la majoria dels casos, determina el futur professional de la persona i s'ha d'escollir bé. En el meu cas, sempre tenia clar que anava estudiar alguna cosa relacionat amb les ciències de la vida, “Medicina en ULPGC” em deien tots, però no, vaig acabar optant per Bioquímica i Ciències Biomèdiques en la UV, i no, no em penedisc per més complicat que puga sonar el nom.

    [Llegir més]

   des.
   16

   Agenda UV

   + esdeveniments

   MOOC

   Obert el termini d'inscripció al MOOC " Matemáticas y Estadística"

   El Servei de Formació i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València ofereix a la...

    

   Exposició Pública de Propostes dels Títols Propis de Postgrau curs 2019/20

   El vicerectorat d'Estudis sotmet a exposició pública la...

    
   Informació

   Caravana per la Pau 2018-2019 d'ajuda humanitària als sahrauis refugiats

   Com tots els anys per aquestes dates, la comunitat universitària del Campus Burjassot-Paterna ha organitzat...

    
   Enquesta al mòbil

   Enquestes d'avaluació de la docència

   Els i les estudiants que cursen estudis de grau o de màster oficial poden avaluar, mitjançant...

    

   + Vídeos

   Imatge de la portada del video;Facultat de Ciències Biològiques
   Imatge de la portada del video;La Universitat de València
   Imatge de la portada del video;La Millor Opció

   Facultat de Ciències Biològiques

   La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies