Enllaç a la pàgina del Grau en BioteconologiaFacultat de Ciències BiològiquesUniversitat de València Logo del portal

Oberta la inscripció al XVII Congrés Anual de Biotecnologia

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 3 de maig de 2024
Sala d'actes durant una ponència.

El Congrés de Biotecnologia BAC Murcia 2024 se celebrarà el 10, 11 i 12 de juliol; i accepta inscripcions a preus reduïts fins al 15 de maig i a tarifa completa fins al 2 de juliol.

El XVII Congrés Anual de Biotecnologia BAC Murcia 2024 oferirà ponències de prestigi nacionals i internacionals, activitats de formació complementària i networking empresarial, difusió de treballs d'estudiants i investigadors, així com, visites científiques i eixides d'oci cultural per la ciutat de Múrcia. Està organitzat per la Federación Española de Biotécnólogos (FEBiotec) i la Asociación de Biotecnólogos de la Región de Murcia, i se celebrarà al Campus Espinardo de la Universitat de Múrcia el 10,11 i 12 de juliol del 2024.

Les activitats del congrés es dividiran en quatre grans blocs perquè les aportacions realitzades siguen més globals i permetent la participació activa, tant de ponents de prestigi, com d'estudiants o investigadors novells. Les quatre seccions són:

bioBAC

En la secció de bioBAC del BAC Murcia 2024 comptarem amb ponents de gran renom a nivell nacional i internacional de les diferents àrees temàtiques (biomedicina, agrobiotecnologia i bioinformàtica). En ponències de 45 minuts, estos científics ens il·lustraran amb els últims resultats de les seues investigacions. A més, es desenvoluparan tres plenàries de 90 minuts amb científics de reconegut prestigi com María Ángela Nieto Toledano, doctora en Bioquímica i Biologia Molecular i  Premi Nacional d'Investigació Santiago Ramón y Cajal (2019).

businessBAC

En la secció de businessBAC del BAC Murcia 2024 comptarem amb ponents procedents del sector industrial de les diferents àrees temàtiques (biomedicina, agrobiotecnologia i bioinformàtica). En ponències de 45 minuts, estos científics ens acostaran a les tecnologies més capdavanteres i ens parlaran del panorama actual de les bioempreses a Espanya.  A més, es desenvoluparà una plenària de 90 minuts.

Paral·lelament s'habilitarà una zona d'estands, de manera que els participants tindran l'oportunitat de conéixer a empreses i entitats relacionades amb el sector, parlar amb ells i conéixer de primer mà el que oferixen visitant la zona estands.

Generar contactes i establir connexions tant en el sector públic com en el privat és molt important hui dia, i que millor forma que fer-ho en un ambient científic-empresarial com el que oferix esta secció de businessBAC.

expoBAC

Tots els assistents a BAC Murcia 2024 amb perfil científic podran presentar de manera gratuïta el seu treball, ja siga una revisió bibliogràfica/metaanàlisi, un treball original d'investigació o bé un estudi demogràfic o observacional, en el format de pòster i/o comunicació oral, sempre que este siga d'interés des del punt de vista de la biotecnologia.

Fins al 15 de maig podeu proposar vostres TFG o altres treballs de recerca per a ser exposats en BAC Murcia. Els temes dels treballs es podran incloure en les següents línies temàtiques:

  • Biotecnologia mèdica i animal
  • Biotecnologia agroalimentària
  • Biotecnologia industrial
  • Biotecnologia ambiental
  • Nano(bio)tecnologia
  • Bioinformàtica i òmiques
  • Microbiologia i virologia

A més, el millor pòster i la millor comunicació oral triats per a cada categoria pel Comité Científic rebran un premi i un diploma acreditatiu. 

viveBAC

En esta secció es duran a terme activitats annexes al congrés tant educatives com socials:

  • El Biotech Meeting Point (BMP) serà un un punt de trobada per a l'intercanvi de dubtes i experiències amb professionals de la biotecnologia.
  • Cursos i tallers de formació complementària de gran interés per als nostres estudiants.
  • Visites científiques.
  • Activitats d'oci social i cultural.


En definitiva el XVII Congrés Anual de Biotecnologia BAC Murcia 2024 pretén oferir als seus participants una experiència global, enfocant la biotecnologia des de diferents perspectives i creant un ambient únic on conéixer i compartir experiències amb estudiants i investigadors com tu.

Recorda que les inscripcions primerenques estan obertes fins al 15 de maig des de 45 euros i la inscripció tardana a tarifa completa fins al 2 de juliol.

I per a estar al corrent de qualsevol informació d'última hora, podeu seguir el perfil del congrés en xarxes socials:

Perfil X BAC Murcia 2024 Instagram BAC Murcia 2024