Universitat de ValènciaGrau en FisioteràpiaFacultat de Fisioteràpia Logo del portal

A partir del dia 21 de juny de 2016, es canvien els certificats per a les connexions WiFi de la UV (eduroam), i és probable que segons el seu dispositiu i el sistema operatiu del mateix, es veja afectat en major o menor mesura (Android, iOS, Windows, OSX, Linux, etc.). Siga el que siga el seu sistema, li aconsellem refer la configuració d'eduroam amb el nou certificat i per a fer-ho, la forma més senzilla és usant els instal·ladors que per a la Universitat de València, trobarà en l'enllaç:

http://cat.eduroam.org

Si no hi ha instal·lador disponible per a la versió del vostre sistema, podeu descarregar directament el certificat en funció del vostre client en:

  • Certificat en format DER
    http://www.uv.es/infrared/certs/CA_Xarxa_UV.crt
  • Certificat en format PEM
    http://www.uv.es/infrared/certs/CA_Xarxa_UV.pem

La Universtat de València ofereix als seus usuaris (PDI, alumnes i PAS), com també als usuaris visitants d'altres institucions que estiguen associades al projecte eduroam, un servei d'accés sense fils a la xarxa en les seues diverses dependències.
La cobertura d'aquest servei es troba en canvi permanent i cal consultar l'apartat corresponent per conèixer la disponibilitat que té en un punt concret.
Depenent de la qualitat del senyal que es reba en un punt concret, la xarxa sense fil permet una amplada de banda d'un màxim de 56 Mbps.

Recursos d'informació

Notes

La xarxa sense fil ofereix connectivitat nativa pública IPv6 sense necessitat de tunelització.