Universitat de ValènciaGrau de MatemàtiquesFacultat de Matemàtiques Logo del portal

La importància de les matemàtiques per a les empreses

  • 2 de juliol de 2019
Image de la noticia

Quantes vegades s'ha dit que els graduats en matemàtiques estan, ara per ara, molt ben valorats per les empreses més que pels seus coneixements, que també, per les seues habilitats: la seua capacitat d'abstracció, la facilitat per a modelitzar un problema, etc.

Doncs bé, el cas següent ens enorgulleix perquè és un dels casos en què l'estudiant ha estat ben valorat per una empresa, tant és així que al setembre començarà a treballar-hi, entre altres coses pels seus coneixements, pel que havia aprés en una optativa de quart curs del grau en matemàtiques.

Juan Francisco Gómez González es va donar d'alta en Linkedin a mitjan segon quadrimestre del seu quart any en el grau en matemàtiques. Ràpidament va començar a rebre propostes de realitzar entrevistes des d'empreses sense haver ni enviat el seu currículum. En una de les empreses on sí que l'havia enviat, va superar la primera de les entrevistes, i en la segona, l'entrevista formativa, li van preguntar concretament sobre si coneixia què era la regressió logística. Va ocórrer que eixos mateixos dies havia estat preparant-se per a fer l'examen final de l'assignatura Modelització Estadística, impartida pel professor Guillermo Ayala, i va poder contestar més que satisfactòriament. El resultat és que ja ha signat un contracte indefinit per a començar el proper més de setembre a Mazars (https://www.mazars.es/Offices/Valencia), una consultora financera amb matriu a França però establida internacionalment, i amb diverses seus a Espanya, una d'elles a València.

Enhorabona a Juanfran... i a Mazars!