UVGrauPsicologiafacultat Logo del portal

Juan Pascual-Leone, futur Doctor Honoris causa per la UV

  • 17 d’octubre de 2022
Juan Pascual-Leone, futur Doctor Honoris causa per la UV
Juan Pascual-Leone, futur Doctor Honoris causa per la UV

El passat 29 de setembre el Consell de Govern va aprovar nomenar Doctor Honoris causa per la Universitat de València al professor Juan Pascual-Leone, proposta que en el seu moment va elevar la Junta de la Facultat de Psicologia i Logopèdia amb el suport dels departaments de Psicologia Bàsica, Psicologia Evolutiva i de l'Educació, Psicologia Social i Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològics, així com de l'Acadèmia de Psicologia d'Espanya i l'Associació Científica de Psicologia i Educació, entre altres.

Divendres 14 d'octubre vam tindre l'oportunitat de rebre la seua visita, podent comunicar-li en persona la recent aprovació del seu nomenament com a Doctor Honoris causa per la Universitat de València.

Juan Pascual Leone és professor en la Universitat de York a Toronto. Va nàixer a València, on va estudiar medicina, encara que la seua trajectòria va derivar cap a la psicologia. Com a deixeble de Piaget, va conéixer de primera mà la seua teoria del desenvolupament cognitiu en l'evolució de la qual ha basat la seua obra.

Juan Pascual-Leone és acadèmic d'honor de l'Acadèmia de Psicologia d'Espanya, de l'Associació de Ciències Psicològiques i Doctor Honoris causa en Psicologia per la Universitat de Xipre.

Imatges: