Universitat de ValènciaGrau en QuímicaFacultat de Química Logo del portal

Visita del Comitè d'Avaluació Externa per a la reacreditació dels títols de Màsters Oficials en Tècniques Experimentals en Química i en Nanociència i Nanotecnologia Molecular

  • 3 d’abril de 2019
Image de la noticia

Els propers dies 4 i 5 d'abril la Facultat de Química rebrà la visita del Comitè d'Avaluació Externa designat per l'AVAP que, en el marc del procediment de renovació de l'acreditació de títols universitaris, ha d'avaluar els Màsters Oficials en Tècniques Experimentals en Química i en Nanociència i Nanotecnologia Molecular.

La Comissió d'Avaluació Externa està formada per tres membres de diferents universitats espanyoles, dos dels quals pertanyen al professorat i el tercer al col·lectiu d'estudiantat de màster.

Durant la visita, les avaluadores i els avaluadors visitaran les instal·lacions on s'imparteixen aquests màsters i s'entrevistaran amb una representació dels diferents col·lectius involucrats en aquests títols: equip de direcció del centre i dels màsters, estudiants, egressats, empleadors, PAS i professorat. Aquestes entrevistes tindran lloc a la Sala de Juntes del Deganat situat a la planta baixa del bloc F, de la Facultat de Química.

A més, hi haurà una Audiència Pública el dia 5 d'abril de 15:30 a 16:15 hores al Saló de Graus 'Marie Curie', situat a la primera planta del bloc E de la Facultat de Química.