Logo UVGrau en QuímicaFacultat de Química Logo del portal

NOTA ACLARATÒRIA: davant les consultes rebudes, s’informa que aquestes ajudes a l’estudi són incompatibles amb la beca general del Ministeri d’Educació i Formació Professional i la Beca Salari de la Generalitat Valenciana per al curs 2022-2023.

 

Resolució de 23 de febrer de 2023, de la Vicerectora d'Estudis de la Universitat de València, per la qual es convoquen les ajudes a l’estudi per als estudiants i les estudiantes que cursen estudis oficials a centres propis de la Universitat de València, curs 2022-2023.

El recurs de reposició es pot interposar clicant ací.
Per al comput del mes, donada la declaració de la UV com que el mes d'agost és inhabil, el termini d'un mes a partir de l'endemà de la seua publicació, finalitzarà el 25 de setembre.

Termini de presentació de sol·licituds: Finalitzat

Accés al formulari de sol·licitud.

 

Resolució de 22 de març de 2022, de la Vicerectora d'Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València, per la qual es convoquen les ajudes a l’estudi per als estudiants i les estudiantes que cursen estudis oficials a centres propis de la Universitat de València, curs 2021-2022.

Termini de presentació de sol·licituds: Finalitzat

Accés al formulari de sol·licitud.

 

Resolució de 15 de febrer de 2021, de la Vicerectora d'Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València, per la qual es convoquen les ajudes a l’estudi per als estudiants i les estudiantes que cursen estudis oficials a centres propis de la Universitat de València, curs 2020-2021.

Termini de presentació de sol·licituds: del 02/03/2021 al 02/04/2021 (tots dos inclosos).

Accés al formulari de sol·licitud.

 

Per a més informació, pregunta'ns:

Enllaç a tiqueting: consultes sobre beques

Beques