University of Valencia logo Logo del portal

  • Health and Safety and the Environment Service

Simulacre d'emergència a la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació

  • April 15th, 2019

La Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació va practicar el seu primer simulacre d’emergència per incendi a les 12:00h de divendres 12 d’abril, organitzat pel Servei de Prevenció i Medi Ambient com a part de la implantació del Pla d’Autoprotecció del centre.

La degana de la facultat Rosa Bo, que s’encontrava en classe, donà exemple gestionant l’emergència ajudada per la coordinadora de serveis Esther Bolinches i un bon nombre d’equips d’emergència del centre, que van dur a terme algunes de les accions típiques en emergències:

  • coordinació de l'emergència

  • avís al telèfon 112

  • intervenció front al foc i el fum

  • alarma i evacuació dels ocupants

  • recepció d'ajudes externe

 

Cal ressaltar que els estudiants en classe, que no estaven avisats prèviament del simulacre, van evacuar fins el punt d’encontre de l’avinguda Blasco Ibáñez amb normalitat, juntament amb el  departament de Filosofia i la secretaria del centre.

L’exercici comptà amb la participació de l’Oficina d’Atenció Ciutadana i Voluntariat del Departament de Bombers de l’Ajuntament de València, dirigida pel suboficial de Bombers Rafael Pons, com a observadors externs dels esdeveniments.

Set observadors addicionals del Servei de Prevenció i Medi Ambient i del Servei Tècnic i de Manteniment van participar estudiant les accions dels equips d’emergència, per a elaborar el corresponent informe.

 

 

Images:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy