University of Valencia logo Logo Institutional chairs Logo del portal

La Càtedra d'Estudis del Còmic llança el Màster Propi d'Educació i Còmic

  • July 16th, 2019
 La Càtedra d'Estudis del Còmic llança el Màster Propi d'Educació i Còmic

La Càtedra d'Estudis del Còmic Fundació SM-Universitat de València llança el Màster Propi d'Educació i Còmic juntament amb la Facultat de Magisteri, dirigit a docents i aquells que desitgen formar-se en l’àmbit educatiu i reforçar les seues estratègies didàctiques amb noves possibilitats metodològiques.

Aquest màster, el primer de la seua modalitat en aquest àmbit, està dirigit a docents i professionals de l'àmbit educatiu o a allò que desitgen introduir-se en aquest camp, descobrint les noves possibilitats metodològiques que aporta el llenguatge de la historieta i l'obertura de nous recursos educatius que implica per a la seua utilització en l'aula des de molt diferents perspectives.

Per això, el curs desenvolupa una completa aproximació a la utilització del còmic en l'aula, aprofundint en l'univers del còmic com a element clau de l'educació lectora en diferents etapes educatives, promovent pràctiques innovadores, de recerca i de millora professional quant a l'ús didàctic del còmic.

Des d'una perspectiva àmplia, el màster abordara l'ús del còmic com a metodologia didàctica en l'aula, però també com a recurs, amb especial atenció al seu ús en les diferents matèries, des de les humanitats a les ciències. Així, el curs està dividit en assignatures transversals d'estudi del còmic i les seues característiques i altres més especialitzades en camps de la ciència, la història, les arts o la literatura.

El màster, que es desenvoluparà entre octubre de 2019 i setembre de 2020, es planteja en modalitat no presencial, amb docència en línia a través de l'aula virtual de la universitat, perquè l'alumne o alumna puga establir el seu propi ritme de seguiment a través d'una completa col·lecció de materials, recursos i exercicis.

El termini de preinscripció romandrà obert fins a l’11 de setembre de 2019. Més informació en l'enllaç.

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy