càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d'Estudis del Còmic llança el Màster Propi d'Educació i Còmic

  • 16 de juliol de 2019
 La Càtedra d'Estudis del Còmic llança el Màster Propi d'Educació i Còmic

La Càtedra d'Estudis del Còmic Fundació SM-Universitat de València llança el Màster Propi d'Educació i Còmic juntament amb la Facultat de Magisteri, dirigit a docents i aquells que desitgen formar-se en l’àmbit educatiu i reforçar les seues estratègies didàctiques amb noves possibilitats metodològiques.

Aquest màster, el primer de la seua modalitat en aquest àmbit, està dirigit a docents i professionals de l'àmbit educatiu o a allò que desitgen introduir-se en aquest camp, descobrint les noves possibilitats metodològiques que aporta el llenguatge de la historieta i l'obertura de nous recursos educatius que implica per a la seua utilització en l'aula des de molt diferents perspectives.

Per això, el curs desenvolupa una completa aproximació a la utilització del còmic en l'aula, aprofundint en l'univers del còmic com a element clau de l'educació lectora en diferents etapes educatives, promovent pràctiques innovadores, de recerca i de millora professional quant a l'ús didàctic del còmic.

Des d'una perspectiva àmplia, el màster abordara l'ús del còmic com a metodologia didàctica en l'aula, però també com a recurs, amb especial atenció al seu ús en les diferents matèries, des de les humanitats a les ciències. Així, el curs està dividit en assignatures transversals d'estudi del còmic i les seues característiques i altres més especialitzades en camps de la ciència, la història, les arts o la literatura.

El màster, que es desenvoluparà entre octubre de 2019 i setembre de 2020, es planteja en modalitat no presencial, amb docència en línia a través de l'aula virtual de la universitat, perquè l'alumne o alumna puga establir el seu propi ritme de seguiment a través d'una completa col·lecció de materials, recursos i exercicis.

El termini de preinscripció romandrà obert fins a l’11 de setembre de 2019. Més informació en l'enllaç.